Celine Dion și-a oprit mașina ca să asculte o fană cântând și momentul e adorabil

Celine Dion și-a oprit mașina în vreme ce părăsea hotelul Four Seasons din New York, după ce a remarcat o tânără fană cântându-i pe stradă.

Celine Dion și-a oprit mașina ca să asculte o fană cântând și momentul e adorabil

Celine Dion și-a oprit mașina ca să asculte în stradă cântecul pe care i l-a dedicat o fană. Purtând ochelari întunecați și arătând la fel de glamour cum ne-a obișnuit în ultima vreme, cântăreața își vedea de treabă, când a decis să lase jos geamul mașinii ca să își ia la revedere de la fanii care o așteptaseră în stradă. Atunci a auzit-o pe o fană cântându-i o melodie și a decis să o asculte până ca capăt. Momentul a fost surprins pe telefoane de trecătorii entuziasmați de gestul amabil al cântăreței.

Persoana pentru care Celine Dion și-a oprit mașina este o tânără cântăreață aspirantă (și life coach) pe nume Freida Solomon, iar ea i-a cântat lui Dion piesa „I Surrender”, balada de dragoste compusă de Louis Biancaniello și Sam Watters pentru Dion. Melodia a fost lansată pe al șaptelea album de studio în limba engleză al artistei, A New Day Has Come.

Postarea filmulețului care o arată pe Celine Dion oprindu-și mașina, de pe contul tinerei fane, a devenit deja virală, mai cu seamă că, la finalul cântecului, Dion a și salutat efortul tinerei, întinzând mâna din mașină și atingând pumnul acesteia cu propriul pumn, un gest de-a dreptul curajos în aceste vremuri în care atingerea directă este evitată de toată lumea sau urmată imediat de dezinfectarea mâinilor. Celine Dion i-a și spus fanei curajoase: „Îți mulțumesc foarte mult pentru asta.”

După momentul în care Celine Dion și-a oprit mașina pentru ea, Freida Solomon a scris pe Instagram: „Celine Dion: Mulțumesc că ai cântat pentru mine. Eu: Mulțumesc că ai cântat pentru mine toată viața!”

Citește și:
Katy Perry a anunțat că este însărcinată într-un mod inedit

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people