Celine Dion îi aduce un omagiu emoționant regretatului ei soț, René Angélil

S-au împlinit patru ani de la decesul lui René Angélil, soțul lui Celine Dion, iar artista a ținut să marcheze regretatul moment cu un mesaj emoționant.

Celine Dion îi aduce un omagiu emoționant regretatului ei soț, René Angélil

Celine Dion a postat o imagine pe Instagram în care apare René Angélil ținând în brațe un cățeluș și a transmis și un mesaj care a fost primit cu numeroase reacții de apreciere din partea fanilor.

„Nu trece nicio zi în care să nu mă gândesc la frumosul tău zâmbet. Ne este dor de tine, îți mulțumim că ne veghezi, dragostea mea. Te iubesc. Céline xx…”

Céline Dion l-a cunoscut pe René Angélil când avea doar 12 ani, iar el avea 38. Fratele ei i-a trimis lui René, producător muzical și manager, un demo cu Céline în timp ce cânta, iar relația lor a început atunci când ea avea 19 ani, iar René avea 45. Cei doi s-au căsătorit în 1994 și au trei copii împreună: gemenii Eddy și Nelson, în vârstă de 9 ani, și René-Charles, în vârstă de 18 ani. René a fost diagnosticat cu cancer la gât în 1999, însă atunci s-a vindecat. În 2013 René s-a operat din nou de cancer, însă a murit în ianuarie 2016.

Artista a mărturisit într-un interviu recent că „Nu ies la întâlniri. Nu sunt pregătită să ies la întâlniri. Sunt foarte norocoasă și fericită să am atât de mulți oameni lângă mine care să mă facă să râd, însă îmi este dor să fiu atinsă. Îmi este dor să fiu îmbrățișată. Îmi este dor să mi se spună că sunt frumoasă. Îmi lipsește ceea ce ar face un iubit și un soț”, a declarat Céline Dion.

Aceasta a spus totodată că se gândeşte mereu la René Angélil, întrebându-se ce ar crede despre lucrurile pe care le spune și le face. „Înainte să vorbesc, el apare în mintea mea. Ar face el asta? Este prea periculos? Ar fi de acord cu asta? Am crezut atât de mult în el și încă o fac, însă am ajuns într-un punct în care el nu mai e. Trebuie să mă ocup singură de viața mea”, a adăugat artista.

Invitată în emisiunea Watch What Happens Live, Celine Dion a răspuns la întrebările puse de fani, chiar și la cele cu privire la viața ei amoroasă. Întrebată dacă se gândește să se recăsătorească după decesul soțului ei, René Angélil, sau dacă are o relație nouă, Celine Dion a avut un răspuns perfect pentru fanul mult prea curios.

„Se presupunea că pui o singură întrebare. Nu merg la întâlniri. Nu am un iubit. Dar, asta nu înseamnă că nu voi mai găsi niciodată pe altcineva. Dacă se va întâmpla, ar fi extraordinar. Dacă nu se va întâmpla, ar fi extraordinar”, a spus Dion. „Încă mai sunt îndrăgostită. Atunci când iubești pe cineva atât de mult, și eu mi-am trăit toată viața cu René, el încă este alături de mine. Îl văd în ochii copiilor mei în fiecare zi. Ador viața și sunt foarte norocoasă să am trei băieți minunați”.

Citește și:
Celine Dion dezvăluie că are o cameră dedicată în întregime pantofilor

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people