Celebritatile isi arata solidaritatea fata de victimele atacului din Londra

Celebritatile isi arata solidaritatea fata de victimele atacului din Londra pe Twitter, acestea postand diferite mesaje pentru locuitorii orasului.

Celebritatile isi arata solidaritatea fata de victimele atacului din Londra

Celebritatile isi arata solidaritatea fata de victimele atacului din Londra postand pe Twitter mesaje de sustinere, dar si de incurajare a locuitorilor orasului.

Ieri, un camion a lovit in plin mai multi pietoni aflati pe Westminster Bridge, in apropierea cladirii Parlamentului, soferul atacand si un ofiter, inainte sa fie impuscat de echipele de politie. Acesta nu este primul atac terorist care a afectat orasul, in iulie 2005 Londra fiind tinta unor alte atacuri soldate cu sute de raniti. Totdata, in urma cu un an, in aceeasi zi, in Bruxelles au avut loc trei explozii, atacul terorist fiind soldat cu 30 de morti si peste 90 de raniti.

La fel ca in cazul atentatelor din Paris sau Bruxelles, vedetele, dar si oamenii simpli, au folosit hashtag-uri specifice pentru a arata ca nu se tem si ca vor continua sa lupte impotriva terorismului. #WeAreNotAfraid si #PrayforLondon au fost cele mai folosite in mesajele postate in social media.

Citeste si:
Brexit – urmari, reactii, consecinte

In plus, un simbol important al Londrei, faimosul logo al metroului a fost transformat: in locul „Underground” a fost scris „We Are Not Afraid” (Nu ne temem).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people