Cel mai „urat” omagiu adus Printesei Diana

In luna august s-au implinit 20 de ani de la moartea Printesei Diana si, pe langa documentarele si monumentele realizate in memoria acesteia, a fost creat si un alt fel de omagiu.

Cel mai "urat" omagiu adus Printesei Diana

Anul acesta s-au implinit 20 de ani de la moartea Printesei Diana, moment comemorat atat de familia regala, cat si de oameni simpli, impresionati de viata acesteia. Dincolo de documentarele controversate, a aparut un alt omagiu, insa acesta a fost criticat, o multime de persoane considerandu-l „cel mai urat” tribut care poate fi adus Printesei.

Nu este vorba de o statuie, asa cum poate ne-am obisnuit pana acum, ci de un portret al Dianei creat din flori, o tehnica traditionala pentru Derbyshire. Chesterfield Borough Council a postat fotografiile cu acest portret, insa reactiile nu au fost cele dorite.

Desi intentia nu este deloc rea, din contra, executia nu a fost cea mai potrivita, rezultatul fiind dezastruos.

Comentariile nu au lipsit de la postarea celor din Chesterfield, multi oameni spunand ca acest portret este o insulta. „Ea era atat de frumoasa si acest portret este atat de urat”, a adaugat o persoana.

Citeste si:
40 cele mai fascinante lucruri despre Printesa Diana

Un purtator de cuvant al Chesterfield Council a declarat ca opera a fost creata de 14 voluntari si acestia au folosit vechea tehnica de decorare cu flori specifica Derbyshire.  Acesta a adaugat ca fiecare opera de arta naste comentarii, acesta fiind si scopul ei. Totodata, reprezentatul a declarat ca acest portret este facut sa aduca mai multi vizitatori in zona pentru a vizita piata si magazinele locale.

Indiferent de scopul celor din Chesterfield, portretul nu seamana deloc cu Printesa Diana, rezultatul fiind unul dezastruos, asadar nu putem spune ca a fost cea mai buna idee.

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people