Ce vedete și-au asortat trandafiri albi la ținute la Grammy 2018?

Covoarele roșii ale marilor evenimente devin pretext pentru declarații politice, așa că multe celebrități din industria muzicală și-au asortat trandafiri albi la ținute la Grammy 2018. Îți spunem ce semnificație au și cine a ales să îi poarte.

Printre zecile de ținute la Grammy 2018 un fir roșu l-au constituit trandafirii albi, purtați în semn de solidaritate cu mișcarea #MeToo și cu noua organizație Times Up de o mulțime de celebrități. Asta după ce, săptămâna trecută, un grup de femei din industrie au format împreună Voices in Entertainment. Într-o declarație comună, asociația a declarat că suntem solidare cu surorile și frații noștri din industria muzicală ca să susținem reprezentarea egală la locul de muncă, o conducere ce reflectă diversitatea din societate, cerem locuri de muncă fără hărțuire sexuală și atragem atenția asupra responsabilității pe care surorile noastre o cer, începând de la 1 ianuarie, la Globurile de Aur și mai departe'.

Unele dintre cele mai mari celebrități din muzică, precum Lady Gaga, Miley Cyrus, Rita Ora, Pink, Cardi B sau Anna Kendrick și-au arătat suportul, purtând trandafiri la ținute la Grammy 2018, întărind ideea că florile reprezintă speranța, pacea, simpatia și rezistența'. Inițiativa vedetelor a fost îndelung comentată pe Twitter de privitori, mai cu seamă că industria muzicală este notorie pentru tratamentele rele pe care le aplică unora dintre vedete: probabil că prezența Keshei, care a fost parte dintr-un proces îndelungat cu casa ei de producție și cu producătorul abuziv Dr Luke e cel mai bun exemplu.

Cu toate acestea, transformarea hainelor în declarații politice' este cel mai nou trend pe covoarele roșii ale lumii și dacă stăm să ne gândim la cât de rare sunt astfel de momente în industria divertismentului, poate că nu e cel mai rău lucru că vedetele încearcă măcar să le arate fanilor și jurnaliștilor, prin alegerea acestor ținute la Grammy 2018, că își doresc ceva mai mult în domeniul lor decât milioane de piese vândute și concerte cu casa închisă.

Oricât de discutabile ar fi intențiile lor puse față în față cu realitatea, trandafirii albi purtați la ținute la Grammy 2018 atât de femei, cât și de bărbați, stau mărturie pentru o schimbare care abia începe să aibă loc. Vezi în galerie toate vedetele care au urmat acest dress code special.

Citește și:
Câștigătorii premiilor Grammy 2018 – lista completă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people