Ce spunea Prințul William despre coronavirus în urmă cu o lună – declarații care i-au supărat pe fani

În urmă cu aproximativ o lună, Prințul William încerca să își păstreze optimismul cu privire la panica generată de coronavirus.

Ce spunea Prințul William despre coronavirus în urmă cu o lună – declarații care i-au supărat pe fani

După ce Prințul Charles a fost depistat cu coronavirus, a fost dezvăluit un video cu Prințul William, de la începutul acestei luni, în care acesta vorbește despre acest virus care a provocat panică în întreaga lume. 

În timpul unei vizite la Guinness Storehouse, care a avut loc pe data de 3 martie, Prințul William este surprins în timp ce vorbește cu alte patru persoane care lucrează în departamente pentru situații de urgență. „Pun pariu că toată lumea spune: „Am coronavirus, o să mor” și când de fapt e vorba doar despre o tuse”, a spus Ducele de Cambridge pe un ton destul de glumeț. „Pare destul de dramatică toată situația cu coronavirus. Crezi că presa accentuează asta?”, a mai spus Prințul William înainte.

Cu toate acestea, în aceeași zi în care Prințul William a făcut aceste comentarii, Regina Elisabeta a II-a a fost văzută purtând mănuși în timpul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Buckingham. La acea vreme se vorbea că este o măsură de precauție împotriva coronavirusului.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Prințul William a vorbit în cadrul unui video publicat pe contul oficial de Instagram Kensington Royal despre pandemia de coronavirus care a afectat întrega lume. „De fiecare dată când apar situații mai grele, oamenii din Marea Britanie au abilitatea unică de a fi alături unii de alții. Modul în care comunitățile locale sprijină persoanele afectate arată cel mai bine care sunt valorile și natura noastră umană.”

După ce Prințul Charles a fost testat pozitiv cu coronavirus, membrii Casei Regale Britanice au luat mai multe precauții și s-au autoizolat. Regina Elisabeta a II-a, care s-a întâlnit cu Charles pe data de 12 martie, se află acum la Palatul Windsor, alături de Prințul Philip. O declarație a Palatului spune că „Majestatea sa Regina are o stare de sănătate bună. Regina a avut o întâlnire scurtă cu Prințul de Wales după investitura din data de 12 martie și urmează sfaturile medicale necesare cu privire la bunăstarea ei.”

Prințul William și Kate Middleton sunt la casa lor din Norwich, în timp ce Prințul Harry și Meghan Markle se află în Canada.

Citește și:
Adevărul despre tronul britanic: Prințul William și Kate Middleton preiau responsabilitățile Reginei din cauza pandemiei de coronavirus?

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people