Ce părere are Vlad Gherman despre relația Cristinei Ciobănașu cu noul ei iubit

Vlad Gherman a făcut primele declarații după ce s-a aflat că fosta lui parteneră, Cristina Ciobănașu, are un nou iubit.

Ce părere are Vlad Gherman despre relația Cristinei Ciobănașu cu noul ei iubit

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au anunțat la începutul lunii februarie că se despart, după 9 ani de relație. 

În luna august, Cristina Ciobănașu s-a fotografiat în brațele altui bărbat, iar după ce imaginile au apărut pe rețelele de socializare, fanii ei s-au gândit la faptul că cei doi ar forma un cuplu. În ciuda faptului că actrița a păstrat discreția, Vlad Gherman, fostul ei partener, a făcut primele declarații despre povestea de dragoste pe care Cristina Ciobănașu o trăiește în prezent. 

Vlad Gherman a mărturisit într-un clip publicat pe contul lui de YouTube că după despărțirea de Cristina Ciobănașu a urmat o perioadă dificilă pentru amândoi, având în vedere faptul că relația lor a durat 9 ani. Cei doi au continuat să lucreze împreună și acest lucru i-a ajutat, deși actorul recunoaște că inițial nu credea că poate exista o relație de prietenie după o relație sentimentală.

Vlad Gherman a povestit că fosta lui parteneră, Cristina Ciobănașu, i-a spus că este într-o altă relație și a apreciat că mărturisirea a venit din partea ei. „Da, știam despre relația lui Cris cu acest băiat misterios. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună. Nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie onestă pe care ea a ținut să o facă. Am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a ținut să îmi spună lucrul asta. Singura chestie pe care am vorbit-o cu ea e că ea și-a asumat anumite riscuri. Știa de la început că poate să fie văzută, poate să scrie prin presă. Și-a asumat lucrurile astea și s-a dus cu capul înainte.”

Vlad Gherman a precizat că se bucură că fosta lui parteneră este implicată într-o nouă relație. „Nu am decât cuvinte de laudă la adresa ei și mă bucur pentru ea. În mod real pentru faptul că a reușit să intre într-o nouă relație, să iubească din nou, pentru mine e un lucru extrem de important și nu pot decât să mă bucur sincer. Mă bucur enorm că a reușit să facă acest pas.”

Vlad Gherman a adăugat că în prezent el și Cristina Ciobănașu se înțeleg foarte bine și că este firesc ca amândoi să își refacă viața. „Normal că își dorea să încerce. Normal că își dorea să vadă cum s-ar comporta în raport cu un alt bărbat. Cris trăiește lucrurile astea și nu pot decât să mă bucur pentru ea. E o chestie la început de drum. Știu despre ce este vorba. Sunt la curent cu tot ce face. Ne înțelegem super bine.”

Citește și:
Denis Ștefan și Cristina Zegan au devenit părinți pentru a doua oară!

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people