Ce părere are Marc Anthony, fostul soț al lui Jennifer Lopez, despre relația acesteia cu Ben Affleck

Pe măsură ce relația dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck devine din ce în ce mai serioasă, ies la iveală noi detalii despre părerile celor apropiați lor.

Ce părere are Marc Anthony, fostul soț al lui Jennifer Lopez, despre relația acesteia cu Ben Affleck

Pe măsură ce relația dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck devine din ce în ce mai serioasă, ies la iveală noi detalii despre părerile celor apropiați celebrului cuplu, în acest caz vorbind despre Marc Anthony, fostul soț al lui Jennifer Lopez și tatăl celor doi copii ai artistei.

Jennifer Lopez și Marc Anthony s-au despărțit, în 2011, în condiții amiabile, divorțul fiind finalizat în 2014, și împart custodia celor doi copii ai lor, gemenii Max și Emme, în vârstă de 13 ani, având în continuare o strânsă relație de prietenie.

Probabil acesta este și motivul pentru care Marc Anthony, în vârstă de 52 de ani, este foarte fericit pentru noua relație a fostei lui soții cu actorul Ben Affleck.

„Marc nu își dorește decât ca Jennifer să fie fericită. Nu contează cu cine este sau unde locuiește. Nu îl deranjează că ea petrece mai mult timp în Los Angeles și vor ajunge la o înțelegere de comun acord privind cei doi copii pe care îi au. Se susțin unul pe celălalt”, a declarat o sursă pentru HollywoodLife.

„Ei sunt foarte apropiați și se comportă la fel ca niște prieteni foarte buni. Amândoi pun pe primul loc familia. Au o relație sănătoasă, deschisă și își povestesc foarte multe unul celuilalt. El crede că, dacă Ben o face fericită, atunci ea ar trebui să fie cu Ben. El își dorește ca ea să aibă o viață cu adevărat fericită”, a mai adăugat sursa.

Relația dintre Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, și Ben Affleck, în vârstă de 48 de ani, pare din ce în ce mai serioasă, asta dacă ne ghidăm după faptul că cei doi au fost fotografiați de paparazzi în timp ce vizitau mai multe case spectaculoase din Los Angeles. Printre acestea și o proprietate imensă, evaluată de 65 milioane de dolari, aflată în zona cunoscută ca Billionaires Row din Holmby Hills.

Respectiva proprietate, pe care Lopez & Affleck au vizitat-o împreună pare a fi pe gustul celebrului cuplu, cei doi fiind văzuți la plecare zâmbind și făcând gesturi romantice, chiar s-au și sărutat în mașină. Casa respectivă are 8 dormitoare și 12 băi și un teren de aproape 3.000 metri pătrați.

Totuși, o sursă apropiată cântăreței a declarat pentru TMZ că Ben doar a însoțit-o pe Lopez în căutarea locuinței perfecte, dar că în acest moment cuplul nu se simte pregătit pentru un pas major precum a se muta împreună. Recent, mai mulți prieteni apropiați ai lui Lopez au precizat că aceasta se gândește foarte serios să se mute din Miami în Los Angeles și chiar a vizitat câteva școli private pentru cei doi copii ai săi.

Surse din anturajul celor doi declară că aceștia își iau cât se poate de în serios relația și că nu exclud să facă foarte curând planuri de căsătorie. Una dintre acestea a declarat pentru The Sun: „Jennifer este perfectă pentru Ben – este puternică și nu are probleme să îl pună la punct. Nu bea niciodată – așa că nici Ben nu bea acum, și funcționează foarte bine pentru ei.” Aceeași sursă a mai spus: „Au ținut mereu legătura de-a lungul anilor (…) iar mama lui Jennifer l-a iubit mereu pe Ben.”

Pe de altă parte, o altă sursă a declarat pentru US Weekly că Lopez și Affleck se gândesc deja la planuri de căsătorie. „Ultimele luni au fost un vârtej. Sunt conștienți că unii cinici îi privesc ca și cum nu ar face decât să ceară atenție, dar nu îi deranjează. Sunt foarte hotărâți să facă următorii pași și să își petreacă restul vieții împreună”.

Citește și:
Planuri de căsătorie pentru Jennifer Lopez și Ben Affleck?

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people