Ce mesaj emoționant i-a transmis Alex Rodriguez lui Jennifer Lopez de ziua ei

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez se află în vacanță în Bahamas, unde cei doi își sărbătoresc și zilele de naștere.

Ce mesaj emoționant i-a transmis Alex Rodriguez lui Jennifer Lopez de ziua ei

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez se află în vacanță în Bahamas alături de copiii lor, această perioadă fiind una specială pentru ei.

Ieri a fost ziua lui Jennifer Lopez, iar Alex Rodriguez, iubitul acesteia, i-a transmis un mesaj emoționant și pe Instagram, unde a postat numeroase imagini cu artista.

„Atunci când eram copii, aniversările erau captivante pentru toate cadourile pe care urma să le primim. O nouă bâtă de baseball, pantofi de dans, poate un nou CD (da, sunt bătrân!). Văd cum totul s-a schimbat pentru Jennifer și cum ea a găsit bucuria în a împărtăși cu ceilalți. Pentru cineva care a dăruit tot ce are timp de 365 de zile pe an – copiilor noștri, familiilor noastre, întregii lumi – sper că astăzi îți putem dărui toată fericirea pe care o meriți. Te iubesc mult Macha 13.”

Printre imaginile postate de Alex Rodriguez se numără și una din vacanța în care cei doi se află acum. Cuplul se află în Bakers Bay alături de copii, sărbătorind zilele de naștere, deoarece vineri, pe 27 iulie, va fi aniversarea jucătorului de baseball.

O sursă a declarat pentru E!News că Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au ajuns alături de copii duminică și și-au petrecut ziua pe plajă, jucându-se în apă și construind castele de nisip.

Jennifer Lopez are doi copii, Max și Emme, alături de fostul ei soț, Marc Anthony, iar Alex Rodriguez are două fiice, Ella și Natasha, din căsnicia anterioară. Potrivit sursei citate de E!News, copiii se înțeleg foarte bine. „Copiii sunt buni prieteni și iubesc să petreacă timpul împreună. Alergau, se jucau și se distrau în apă.”

Desigur, în timp ce aceștia se jucau, Jennifer și Alex se relaxau, urmărindu-i de pe plajă pe copii, făcând mereu fotografii.

https://www.instagram.com/p/BloD5RRAwNg/?taken-by=arod

„Seara ei priveau apusul în timp ce copiii se jucau în apă. A fost minunat și relaxant fără alte persoane în preajma lor. Ei au ascultat valurile ca o familie și apoi au mers direct în casă pentru cină”, a adăugat sursa menționată anterior.

Având în vedere că urmează ziua lui Alex Rodriguez, abia așteptăm să vedem ce surprize îi pregătește J. Lo. Să ne așteptăm la un mesaj la fel de emoționant?

Citește și:
Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au logodit? Acestea sunt indiciile

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people