Ce lucru adorabil a făcut Prințul William pentru Kate Middleton la Parada de Sf. Patrick

Prințul Harry și Meghan Markle au competiție serioasă pentru titlul de „Cel mai adorabil cuplu regal”!

Ce lucru adorabil a făcut Prințul William pentru Kate Middleton la Parada de Sf. Patrick

Deși mai are foarte puțin timp până să nască cel de-al treilea copil, Kate Middleton l-a însoțit pe soțul său, Prințul William, la Parada de Ziua Sf. Patrick care a avut loc în Londra zilele trecute.

Deși ceremonia s-a desfășurat la primele ore ale dimineții, iar vremea din Londra este foarte friguroasă zilele acestea, cu ninsori și vânturi puternice, Kate Middleton și Prințul William s-au distrat discutând cu ofițerii și, după paradă, sărbătorind Ziua Sf. Patrick la un tradițional pahar de bere (doar Ducele, ducesa înlocuind berea cu apa plată).

Kate Middleton a purtat, conform tradiției, un palton verde închis semnat Catherine Walker și o pălărie Gina Foster.

Dar cel mai adorabil moment, cel la care am făcut referire mai sus, a fost acela în care Prințul William a fost fotografiat punându-și, protector, brațul în jurul soției sale însărcinate. Acest moment este cu atât mai frumos cu cât este unul rar, Prințul William și Kate Middleton nefiind aproape niciodată văzuți exprimându-și afecțiunea în public.

Se pare că Prințul Harry și Meghan Markle nu mai sunt singurii care încalcă protocolul regal și își arată afecțiunea în public, sub ochii fotografilor și ai presei – însă nu putem decât să ne bucurăm!

Citeste si:
Detaliul neobișnuit pe care probabil nu l-ai observat până acum la mâinile lui Kate Middleton

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people