Ce crede Liam Hemsworth despre Miley Cyrus, la 5 luni de la despărțire

Despărțirea dintre Miley Cyrus și Liam Hemsworth a surprins pe toată lumea, iar acum apar noi informații despre cum a reușit Liam să treacă peste acel moment.

Ce crede Liam Hemsworth despre Miley Cyrus, la 5 luni de la despărțire

În luna august, Miley Cyrus și Liam Hemsworth au anunțat că se despart, după opt luni de căsătorie, fiind o decizie care a luat pe toată lumea prin surprindere.

Însă, la cinci luni de la despărțire, o sursă apropiată a dezvăluit faptul că Liam „este mult mai fericit acum” și că „în ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat, îi va fi dor de Miley și întotdeauna o va iubi, iar ea îl va iubi pe el.”

Aceeași sursă a mai spus și care a fost motivul despărțirii dintre cei doi: „Ei s-au despărțit deoarece Liam a realizat că, înaintând în vârstă și dezvoltându-se, ei nu aveau o relație tradițională și era destul de dificil pentru el și nu funcționa acest lucru nici pentru Miley. Ei își doreau să își trăiască viața în moduri diferite.”

Cu toate acestea, Liam nu a trecut singur peste divorț. „Familia lui Liam l-a sprijinit pe tot parcursul divorțului. Ei sunt foarte tradiționali și întotdauna au simțit că Miley și familia ei erau diferiți. Părinții lui niciodată nu au știut ceea ce trăia el”, a mai spus sursa.

Putem spune că fiecare dintre ei a ales să treacă peste despărțire într-un mod propriu. Imediat după, Miley a avut o relație de două luni cu Kaitlynn Carter. Atunci, Liam s-a simțit destul de rănit, însă a decis să păstreze distanța și nu s-a afișat cu nimeni. În prezent, Miley formează o relație cu muzicianul Cody Simpson. 

CONȚINUT VIDEO ELLE

În luna decembrie, Liam a fost fotografiat alături de modelul Gabriella Brooks în Byron Bay, Australia. Cei doi păreau extrem de apropiați, iar pe lângă acest lucru, actorul le-a prezentat-o și părinților, semn că relația dintre ei este una serioasă. 

Citește și:
Miley Cyrus glumește pe seama căsătoriei eșuate cu Liam Hemsworth

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people