Ce cadou a primit Meghan Markle de la Prințul Harry la prima întâlnire

Romantismul se află, cu siguranță, în interiorul oricărei persoane, fie că vorbim de persoane obișnuite sau chiar de familii regale. Ei bine, relația dintre Prințul Harry și Meghan Markle chiar a început precum o poveste de dragoste din basme.

Ce cadou a primit Meghan Markle de la Prințul Harry la prima întâlnire

Se pare că, pentru a face ca toate problemele de la începutul oricărei relații să dispară, Prințul Harry i-a cumpărat lui Meghan Markle un obiect de artă, însoțit de un mesaj foarte romantic. Mai exact, i-a cumpărat un tablou format din două părți, unul dintre ele conține mesajul „Everybody Needs Somebody To Love” (Fiecare persoană are nevoie de cineva pe care să îl iubească – n.red.), iar pe cealaltă parte este înfățișat un cuplu care se ține de mână.

Dacă Prințul Harry chiar i-a dăruit acest tablou lui Meghan atunci când au început să se întâlnească, în mod clar, sentimentele lui pentru Meghan erau foarte puternice.

https://www.instagram.com/p/Bj9vbB_Axq0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Tabloul a fost creat de artistul britanic Van Donna. Se pare că Prințul Harry a cumpărat acest tablou în octombrie 2016. Un colecționar de artă a dezvăluit faptul că Prințul Harry este obișnuit cu acest domeniu al artei' și faptul că el „a fost o vreme în galeria de artă și i-au plăcut câteva lucrări.' Astfel, el a ales lucrarea lui Van Donna, spunând că el „căuta ceva pentru o persoană importantă.'

Van Donna chiar a scris pe contul personal de Twitter faptul că Prințul Harry a cumpărat una dintre lucrările acestuia, în iulie 2017. În postarea sa, el a spus că a cumpărat lucrarea pentru colecția lui, fără să facă vreo referire la faptul că tabloul ar fi fost pentru o persoană specială, cum este Meghan.

Prințul Harry a cumpărat tabloul în secțiunea VIP din cadrul Walton Fine Arts, în Kensington, Londra. Din moment ce prețul piesei de artă este necunoscut, mai multe zvonuri spun faptul că lucrarea creată de Van Donna ajungea la 5.000 de dolari, ceea ce înseamnă faptul că Prințul Harry a vrut cu adevărat să o impresioneze pe Meghan, actuala lui soție!

Citește și:
Posibilul motiv pentru care Meghan Markle nu ar vrea să rămână însărcinată în lunile următoare

Text: Iulia Braslasu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people