Ce avere împart Shakira și Gerard Pique după 12 ani de relație. Artista și fotbalistul s-au despărțit

Shakira și Gerard Pique au de împărțit o avere impresionantă, după ce și-au anunțat despărțirea.

Ce avere împart Shakira și Gerard Pique după 12 ani de relație. Artista și fotbalistul s-au despărțit

Shakira și Gerard Pique au decis să pună capăt relației de 12 ani și au confirmat zvonurile legate de despărțire. Artista și fotbalistul sunt în mijlocului unui scandal, iar presa internațională scrie că au făcut deja demersurile pentru separare și vor începe procesul în privința custodiei celor doi copii, Sasha, în vârstă de 7 ani și Milan, în vârstă de 9 ani.

Ce avere împart Shakira și Gerard Pique

 Informalia El Economista notează faptul că Shakira și Pique sunt într-o dispută acum pentru custodia celor doi copii. De asemenea, aceștia au de împărțit și o avere colosală, strânsă în 12 ani de relație. Sursa citată dezvăluie că artista și sportivul trebuie să împartă 700 de milioane de euro în urma separării lor.

De-a lungul carierei sale, Shakira a obținut 420 de premii în carieră, printre care 3 Premii Grammy și este considerată una dintre cele mai apreciate cântărețe din lume. Astfel, ea a adunat pe cont propriu aproximativ 280 de milioane de euro din munca sa. Pentru participarea la show-ul The Voice, versiunea americană, Shakira a câștigat nu mai puțin de 12 milioane de dolari în 2 ani.

În același timp, Gerard Pique, fundaș la echipa Barcelonei, are un salariu anual de 4,7 milioane de euro. Cu toate acestea, veniturile sportivului nu provin doar din fotbal, ci și din alte afaceri personale. Fotbalistul este proprietarul companiei Kosmos Holding, dar și al clubului FC Andorra. De asemenea, sportivul este și unul dintre organizatorii Cupei Davis.

Cuplul a confirmat depărțirea

Printr-un comunicat comun, Shakira și Gerard Pique au confirmat despărțirea și au cerut intimitate în aceste momente dificile pentru familia lor. Cei doi au pus capăt unei relații de aproximativ 12 ani, iar acum urmează să stabilească în instanță custodia celor doi copii.

„Ne pare rău să confirmăm că ne despărţim. Pentru binele copiilor noştri, care sunt prioritatea noastră, vă cerem să ne respectaţi intimitatea. Mulţumim pentru înţelegere!”, au declarat Shakira și Gerard într-un comunicat oficial.

Citește și:
Bradley Cooper, greu de recunoscut în noul lui film, Maestro

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people