Ce a spus Regina Elisabeta la TV înaintea interviului lui Meghan și Harry

Regina Elisabeta a avut o apariție TV ieri, cu câteva ore înainte de difuzarea emisiunii lui Oprah în SUA.

Ce a spus Regina Elisabeta la TV înaintea interviului lui Meghan și Harry

Cu câteva ore înainte ca interviul dat de Meghan Markle și Prințul Harry lui Oprah Winfrey să fie difuzat în SUA, regina Marii Britanii, alături de familia regală, au cinstit cele 54 de națiuni ale Commonwealth-ului. Nu au făcut asta ca în fiecare an, la Westminster Abbey, ci prin intermediul unei apariții la BBC.

Regina Elisabeta a II-a a adus omagiu felului în care comunitățile au răspuns, în anul care a trecut, la pandemia de COVID-19 și și-a exprimat speranța că sentimentul de apropiere și comunitate se va menține pe viitor, un viitor comun și mai sigur pentru toate națiunile din Commonwealth.

„Săptămâna viitoare, în timp ce sărbătorim prietenia, spiritul de unitate și realizările Commonwealth-ului, avem ocazia să reflectăm la un moment ca niciun altul,” a spus Regina. „Vremurile dificile trăite de atât de mulți au dus la o apreciere mai profundă a sprijinului reciproc și a susținerii spirituale de care ne bucurăm, fiind conectați cu ceilalți.”

Regina a remarcat că, pretutindeni în lume, oamenii au dat dovadă de curaj, implicare și respectare altruistă a datoriei. 

„Nevoia de a menține o distanță fizică mai mare sau de a trăi și a lucra în mare măsură în izolare a fost, pentru mulți oameni din Commonwealth, o experiență neobișnuită. În viața noastră de zi cu zi, a trebuit să ne obișnuim să comunicăm și să ne conectăm folosind tehnologiile recente – ceva nou pentru unii dintre noi,” a adăugat regina în vârstă de 94 de ani.

Kate Middleton și Prințul William s-au adresat personalului medical, caritabil și voluntar din Comunitate, întrebând ce i-a inspirat pe lucrătorii din prima linie să-și susțină comunitățile și cum și-au adaptat eforturile ca răspuns la pandemia de COVID-19.

Prințul Charles a vorbit, prin intermediul unei înregistrări video, despre eforturile de combatere a schimbărilor climatice și de protejare a peisajelor unice din Commonwealth, iar Camilla a discutat cu prezentatoarea TV Clare Balding despre importanța cărților și a lecturii pentru copii.

Sărbătorită pe 9 martie anul trecut, Ziua Commonwealth-ului a fost ultimul eveniment la care Meghan și Harry au participat în calitate de membri cu roluri oficiale ai familiei regale.

Citește și:

Regina Elisabeta vorbește despre experiența sa cu vaccinul anti-COVID

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people