Cauza decesului lui Andrei Gheorghe

Cunoscutul om de radio și televiziune Andrei Gheorghe a murit ieri la vârsta de 56 de ani.

Cauza decesului lui Andrei Gheorghe

Celebrul om de radio și televiziune Andrei Gheorghe a decedat ieri, la vârsta de 56 de ani, după ce a suferit un stop cardio-respirator, cu cel puțin 12 ore înainte să fie găsit. Aceasta este concluzia anchetatorilor, după primele cercetări efectuate la fața locului. Poliția a deschis un dosar de moarte suspectă în acest caz.

Potrivit reporterilor Libertatea, medicii legiști de la Serviciul de Medicină legală Ilfov care au autopsiat cadavrul lui Andrei Gheorghe au emis o primă concluzie cu privire la moartea jurnalistului. Acesta ar fi fost răpus de probleme cardiace mai vechi care, în timp, i-ar fi provocat mai multe infarcte peste care omul de radio trecuse cu bine dar cu prețul unei sănătăți șubrezite.

'Încă nu a fost formulată o cauză exactă a morții lui Andrei Gheorghe. A fost vorba de niște probleme legate de inimă, de o suferință cardiacă mai veche. De altfel, în cord au fost descoperite niște urme ale unor infarcte peste care trecuse bine însă care, cel mai probabil, i-au șubrezit starea de sănătate. Raportul final va fi gata în momentul în care la dosar vor ajunge rezultatele analizelor de toxicologie și de anatomopatologie. Au fost recoltate probe din toate organele interne, inimă, ficat, rinichi, dar și din țesuturi și din oase', au explicat surse medicale citate de Libertatea.

Jurnalistul a fost găsit decedat în baia locuinței sale din Voluntari, după mai bine de 12 ore de la deces. Copiii acestuia au fost cei care l-au identificat, ei declarând că fostul realizator nu suferea de nicio afecțiune.

La 22.25 a fost înregistrat un apel la 112 cu informația că fostul realizator a fost găsit în baie. Apelul a fost făcut de îngrijitorul lui Andrei Gheorghe, care a precizat că l-a găsit pe fostul realizator fără suflare, în mansarda vilei sale din Voluntari. Imediat, la fața locului, s-au deplasat polițiștii și criminaliștii. Din primele cercetări, s-a stabilit că în momentul decesului Andrei Gheorghe era singur în locuință. Autoritățile au precizat că ușa locuinței nu a fost forțată, iar pe trupul acestuia nu erau semne de violență.

Citește și:
Andrei Gheorghe a murit. Cunoscutul om de radio și televiziune avea 56 de ani

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people