Cât timp va mai petrece Ema, fiica Cristinei Cioran, în spital?

Ema, fiica în vârstă de nici o lună a Cristinei Cioran, s-a născut înainte de termen și a avut nevoie de intubare chiar de la naștere. Acum, mama ei dă detalii despre starea sa de sănătate.

Cât timp va mai petrece Ema, fiica Cristinei Cioran, în spital?

Ema, fiica în vârstă de nici o lună a Cristinei Cioran, s-a născut prematur pe 18 iulie și a necesitat imediat intubare. Actrița vorbise deja despre niște probleme ale sarcinii pe care a purtat-o la vârsta de 43 de ani, iar la naștere, declanșată, se pare, de o toxiinfecție alimentară, le-a cerut fanilor săi, în lacrimi, să se roage pentru sănătatea fiicei sale.

Ulterior, Cioran a făcut mai multe declarații despre Ema, mărturisindu-le fanilor că aceasta a trecut cu bine de primele zile de viață. Fetița se află în continuare în spital, unde, spune acum mama sa, va trebui să petreacă mai mult timp decât era estimat inițial. Cioran își poate vizita fiica o dată pe săptămână, datorită restricțiilor impuse de pandemie.

„Copilul este bine! Este în spital încă, așteptăm să o luăm acasă. O dată pe săptămână avem voie să o vizităm, ci nu de două ori, cum ni s-a spus inițial. Alex a fost o singură dată să își vadă fetița, am fost împreună. Nu știu cât o să mai stea în spital, nu depinde de mine, depinde de evoluția sa și de ce spun medicii. Important este ca ea să fie bine, să fie sănătoasă. Cred că va mai rămâne încă două săptămâni pe lângă cele trei, cât a stat până acum”, a declarat Cristina Cioran despre Ema, pentru Impact.ro.

Totodată, pentru a fi mai aproape de Ema, Cristina Cioran a decis să se vaccineze împotriva coronavirusului, decizie pe care a și anunțat-o pe conturile sale de social media, unde a fost imediat și criticată. „Vaccinată! Centrul din cadrul Spitalului Universitar de Urgență este deschis zilnic, l-d 12.00-20.00”, a scris vedeta care a fost imediat acuzată că ar fi fost plătită să se vaccineze sau că ar fi organizat o șaradă ca să inducă oamenii în eroare.

Citește și:
Andreea Marin și Violeta, imagini inedite din vacanța în Capri

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people