Castigatorii ELLE BLOGGING AWARDS 2017!

Pentru al doilea an consecutiv, ELLE a celebrat industria de blogging din Romania in cadrul galei ELLE BLOGGING AWARDS, cel mai stylish eveniment dedicat comunitatii online.

Castigatorii ELLE BLOGGING AWARDS 2017!

Bloggeri, vedete, designeri, fashioniste, manechine, prieteni si colaboratori ai revistei, muzica buna, tinute garden party. Iata ingredientele care au contribuit la succesul celei mai asteptate petreceri a sezonului, desfasurata la Clubul Diplomatic.

Petrecerea a culminat cu gala de premiere, care a dezvaluit publicului castigatorii celor zece categorii ELLE Blogging Awards, votati in exclusivitate de public pe site-ul elle.ro.

Alina Ceusan (www.alinaceusan.net) a castigat premiul pentru cel mai bun blog de moda al anului, dar si trofeul Lifestyle Influencer on Social Media, avand nu mai putin de 297.000 de followers pe Instagram, care ii urmaresc cu mult interes fiecare postare.

Dana Rogoz (www.danarogoz.com) a primit trofeul Best Celebrity Blog, iar Laura Giurcanu a fost desemnata vloggerul anului. Tudor Chirila a primit trofeul de social influencer (Cu aproape 450.000 de persoane care il urmaresc pe Facebook, Tudor Chirila si-a folosit notorietatea castigata in cariera sa muzicala si de televiziune pentru a transmite puternice mesaje sociale).

Pentru al doilea an consecutiv, Adela Parvu (www.adelaparvu.com) a castigat titlul de cel mai bun blogger de deco, iar Anca Rusu (www.printesapolonic.ro) premiul de cel mai bun blogger de food.

Mihai Jurca (www.mihaijurca.ro) a fost desemnat cel mai bun blogger de turism, iar Andreea Balaban (www.andreeabalaban.ro) a primit trofeul pentru cel ma bun blogger de beauty.

Titlul de Best Newcomer Blogger i-a revenit Denisei Sima (www.denisasimam.ro).

Gazdele evenimentului au fost Maurice Munteanu si Ana Morodan. Pe scena au mai urcat Irina Rimes si trupa The Motans, care au sustinut recitaluri live pentru invitatii galei.

Toţi cei prezenti s-au bucurat sa fie alaturi de revista ELLE, acceptand fara rezerve provocarea redactiei de a adopta ineditul dress-code „no high heels'. La reusita petrecerii au contribuit sponsorii acestui eveniment: Mercedes-Benz, HUAWEI Romania, Strongbow, Answear.ro si IQOS.

Ne-au fost alaturi si partenerii nostri: Martini, Evian, Purple Flowers, Bestevent, Clubul Diplomatic, carora le multumim mult pentru sprijin!

Citeste si:
Vedete la ELLE BLOGGING AWARDS 2017

Foto: Dan Borzan

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people