Carrie Bradshaw a platit pentru toate perechile de Louboutin pe care le-a purtat in serialul Sex and the city

Carrie Bradshaw a platit pentru toate perechile de Louboutin purtate in „Sex and the City”, insa cu siguranta nimeni nu regreta acest lucru.

Carrie Bradshaw a platit pentru toate perechile de Louboutin pe care le-a purtat in serialul Sex and the city

Se pare ca celebra replica a lui Carrie din SATC era chiar adevarata: I have this little substance abuse problem… expensive footwear.' (Am aceasta mica problema cu abuzul de substante… incaltaminte foarte scumpa.').

Renumitul designer, Christian Louboutin, a declarat faptul ca el nu a oferit niciodata pe gratis creatiile sale pentru mult indragitul serial SATC.

Desi garderoba abunda de haine si pantofi primate cadou din partea altor designeri, producatorii serialului au fost nevoiti sa plateasca pentru fiecare pereche de pantofi Louboutin dupa care am suspinat toate.

In urma unei sesiuni Q&A ce a avut loc in New York saptamana aceasta, Louboutin a declarat faptul ca el nu era la curent, in acea perioada in jurul anilor 90, de toata admiratia de care avea parte serialul ”Sex and the City”, deoarece acesta locuia in Franta si nu se uita la televizor.

Acesta isi aminteste cum legendarul retailer Jeffrey Kalinsky i-a cerut sa creeze pantofi pentru serial, iar in schimb acesta beneficia de o publicitate extraordinara. Insa, Louboutin, a raspuns: Nimic nu aduce o publicitate extraordinara fara a se plati. Acesta este job-ul meu. Creez pantofi si lumea ii cumpara.'

Louboutin a declarat ulterior ca a cunoscut-o pe Sarah Jessica Parker, despre care a spus ca este un pic cam innebunita dupa pantofi, ceea ce este chiar dragut'.

Citeste si:
Cum a inceput fenomenul ‘Sex and the City

Acestea fiind spuse, eu daruiesc pantofi prietenilor – deci, daca imi esti prieten, indiferent daca esti o vedeta sau nu, eu iti daruiesc pantofi. Dar asta nu inseamna ca toate celebritatile imi sunt buni prieteni.' – a mai declarat, Christian Louboutin.

Text: Alexandra Cristina Miu
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people