Care sunt salariile vedetelor din serialele TV de succes?

Explozia de seriale TV si aparitia unor retele de mare anvergura si cu dare de mana, cum ar fi Netflix sau Amazon, au reprezentat o neasteptata sursa de castiguri substantiale pentru piata de talente.

Care sunt salariile vedetelor din serialele TV de succes?

Se cauta vedetele cu nume mari in industrie spre a fi distribuite in serialele noi, pentru a le da avantul si notorietea necesare pentru a se evidentia intr-o piata care devine mai competitiva de la un sezon la altul.

Noile modele de business, care guverneaza serviciile de streaming, au avut, de asemeni, efectul cresterii salariale pentru actorii de top, pentru ca formele traditionale de a genera profit dintr-un serial de succes – prin vanzarea lui internationala si prin sindicalizare – nu mai reprezinta o optiune.

Intre cei mai bine platiti actori ai anului trecut se numara Robert De Niro, care se pare ca a fost remunerat cu nu mai putin de 775.000 de dolari pentru fiecare episod dintr-un proiect sustinut de Amazon si regizat de David O. Russell.

Alti actori platiti cu sume impresionante sunt vedetele din „Shameless', Emmy Rossum si William H.Macy, dar si duo-ul din „Ozark', Jason Bateman si Laura Linney. La polul opus, actori mai putin cunoscuti, cum ar fi Justin Hartley si Chrissy Metz, au inceput cu remuneratii modeste (prin comparatie) pentru primul lor sezon din „This is us', desi cu siguranta salariilor lor li se vor adauga cateva zerouri in coada in sezoanele urmatoare.

Iata si care sunt sumele pe care le primesc vedetele din serialele si emisiunile tale preferate:

Citeste si:
Emmanuel Macron, star de povesti erotice pe internet

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people