Cara Delevingne și Ashley Benson, moment tandru la U.S. Open

Cara Delevingne și Ashley Benson fac publică relația lor, dovedind tuturor la US Open cât de fericite sunt împreună.

Cara Delevingne și Ashley Benson, moment tandru la U.S. Open

Recent, Cara Delevingne a declarat pentru ELLE UK de ce a ținut să își ascundă relația pe care o are cu Ashley Benson, dar și ce anume a determinat-o acum să își asume relația.

 

View this post on Instagram

 

CAN WE TALK ABOUT THIS TITANIC POSE???😫🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼❤️😍😍😍😍 #Iamdead #caradelevingne #ashleybenson

A post shared by Fanpage (@caracuddle) on

 

„Este înspăimântător. Înteleg de ce oamenilor le pasă atât de mult și nu vreau să păstrez secretul astfel încât oamenii să creadă că îmi este rușine de ceva. Însă nu am fost niciodată într-o relație în care lucrurile să fie atât de publice sau ca eu să postez imagini cu o altă persoană. Am fost în punctul în care trebuia să o ținem secret în punctul în care am fost nevoite să păstrăm secretul sau cel puțin să nu ne dorim atenție și acum simt că sunt mândră că pot vorbi. Oamenii își fac propriile păreri și asta mă îngrijorează. Dacă este ceva benefic pentru tine nu vrei ca altcineva să îl schimbe, chiar dacă oamenii nu au, de fapt, acea putere,” a declarat Cara în urmă cu o săptămână într-un interviu pentru ELLE U.K.

Nu putem decât să ne bucurăm de faptul că acum Cara Delevingne și Ashley Benson își asumă relația pe care o au, deși au trecut luni buni de când ele au început să se întâlnească. „Sunt mult mai bine acum că sunt îndrăgostită. Nu înseamnă neapărat să fii îndrăgostită de cineva, poți fi îndrăgostit și de tine. Este incredibil să știi că nu ești singură și că ai alături pe cineva”, a declarat Cara Delevingne.

Cara Delevingne nu a dezvăluit care sunt planurile pe care le are pe viitor și nici dacă își dorește să se căsătorească cu Ashley Benson.

Citește și:
Cara Delevingne explică de ce a ținută secretă relația cu Ashley Benson

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people