Cara Delevingne, mesaj emoționant pentru aniversarea iubitei sale, Ashley Benson

Cara Delevingne i-a transmis iubitei sale, Ashley Benson, cea mai frumoasă urare pentru ziua acesteia, publicând totodată mai multe imagini adorabile cu ea.

Cara Delevingne, mesaj emoționant pentru aniversarea iubitei sale, Ashley Benson

Cara Delevingne a publicat pe Instagram un mesaj emoționant pentru ziua lui Ashley Benson, iubita sa. Modelul a publicat mai multe imagini adorabile cu partenera sa.

„La mulți ani @ashleybenson! Există atât de multe lucru pe care le-aș spune, dar ce iubesc și apreciez cel mai mult la noi este faptul că nu trebuie să o fac, deoarece tu știi deja, iar asta este tot ce contează. Suntem noi două și asta îmi place cel mai mult. Ești locul meu de siguranță. Mă lași să mă prostesc, să mă distrez, mă lași liberă, sigură și curioasă. Simt că te cunosc de o viaă întreagă și sunt mândră să văd cum te transformi în femeia care ți-ai dorit mereu să ajungi”, a scris Cara pe Instagram, adăugând apoi o mulțime de nume de alint pentru iubita sa.

Ashley a fost impresionată de mesaj și i-a lăsat un comentariu Carei, prin care îi spune la rândul ei cât de mult o iubește.

Aceasta este prima postare făcută de Cara despre relația ei cu Ashley, după ce au confirmat relația în iunie, în luna Pride. Modelul a explicat atunci ce a determinat-o să ia această decizie de a face publică legătura pe care o are cu Ashley: „Nu știu dacă este pentru că e luna Pride, pentru că au trecut 50 de ani de la evenimentele de la Stonewall și nu știu. A fost și aniversarea noastră de un an, așa că de ce nu?”

Potrivit unei surse apropiate cuplului, legătură lor este cu adevărat specială. „Este un tip diferit de relație în care există multă înțelegere, sprijin și o comunicare bună. Ele sunt foarte iubitoare. Întotdeauna fac lucruri simple una pentru cealaltă și totul vine ușor și natural. Se iubesc foarte mult.”

Citește și:
Cara Delevingne vorbește despre începutul relației cu Ashley Benson

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people