Când vom afla numele celui de-al treilea copil al Ducelui și Ducesei de Cambridge

Kate Middleton și Prințul William au devenit ieri părinții unui băiețel. Când vom afla numele noului prinț?

Când vom afla numele celui de-al treilea copil al Ducelui și Ducesei de Cambridge

Cel de-al treilea copil al Ducelui și Ducesei de Cambridge a venit pe lume ieri, iar lume întreagă a primit cu entuziasm această veste.

Anunțul a fost făcut de Kensington Palace și, potrivit informațiilor transmise, noul prinț s-a născut la ora 11.01 (ora locală) și atât Kate, cât și băiețelul se simt foarte bine.

Fotografii au stat câteva ore pentru a-i suprinde pe Kate și Prințul William părăsind spitalul alături de fiul lor și, între timp, Ducesa a fost vizitată de cei doi copii, Prințul George și Prințesa Charlotte.

Kate și Prințul William au pășit pe treptele spitalului în jurul orei 20, însă cei doi nu au anunțat până acum numele bebelușului, așadar, când o vor face?

Dacă Ducele și Ducesa de Cambridge aleg să respecte propria tradiție când vine vorba despre anunțarea numelui noului prinț, se pare că vom aștepta până miercuri. Atât în cazul Prințului George, cât și în cazul Prințesei Charlotte, cei doi au ales să dezvăluie numele la două zile de la naștere.

De ce nu putem afla mai devreme? Ei bine, nu există încă un motiv legat de tradiție sau protocol, însă ei vor să se asigure că membrii familiei regale sunt cei care vor afla primii.

Până acum există numeroase teorii și presupuneri în privința micului prinț. „Membrii familiei regale au o mare responsabilitate atunci când aleg numele unui nou membru și mă aștept să fie siguri de alegerea lor înaintea anunțării numelui”, a declarat Victoria Arbiter pentru Town&Country.

Abia așteptăm să aflăm numele micului prinț!

Citește și:
Primele imagini cu Ducesa de Cambridge, Prințul William și al treilea copil al lor

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people