Când se vor reuni Prințul Harry și Meghan Markle cu Prințul William și Kate Middleton

Prințul Harry și Meghan Markle se vor reuni în curând cu Prințul William și Kate Middleton, după mai multe luni în care nu au fost văzuți împreună.

Când se vor reuni Prințul Harry și Meghan Markle cu Prințul William și Kate Middleton

Prințul Harry și Meghan Markle se vor reuni cu Prințul William și Kate Middleton în cadrul unui eveniment public, pe 9 martie. Cei patru vor participa la slujba organizată în onoarea Commonwealth la Westminster Abbey, aceasta urmând să fie prima lor apariție împreună din ultimele luni.

La eveniment vor fi prezenți și alți membri ai familiei regale, precum Regina Elisabeta a II-a, Prințul Charles și Camilla, Ducesa de Cornwall.

Deși Meghan și Harry s-au mai întâlnit probabil cu William și Kate în privat, aceasta va fi prima apariție oficială în public, după ce Ducele și Ducesa de Sussex au anunțat că vor renunța la titlul de membri seniori, precum și la atribuțiile lor regale.

Meghan și Harry au anunțat pe Instagram ce decizie au luat, gestul lor fiind unul surprinzător pentru membri familiei regale. Aceștia vor fi independenți din punct de vedere financiar, iar Regina i-a asigurat printr-o declarație publică că vor avea întotdeauna parte de sprijinul Majestății Sale. „Harry și Meghan vor rămâne mereu membri iubiți ai familiei mele”.

Regina a luat însă și câteva măsuri dure în privința Ducelui și Ducesei de Sussex. Aceștia nu își vor mai putea folosi titlul de Altețe Regale, iar ei vor da înapoi fondurile folosite pentru renovarea Frogmore Cottage, aceasta fiind totodată și dorința lui Meghan & Harry.

Prințul Harry a început deja să se bucure de noul său statut, el cerând în cadrul unui eveniment la care a participat recent ca oamenii din public să i se adreseze fără a folosi și titulatura de Prinț.

Ducele și Ducesa de Sussex vor fi prezenți împreună la Endeavor Fund Awards pe 5 martie, la Festivalul de Muzică Mountbatten pe 7 martie și la slujba organizată în onoarea Commonwealth, la Westminster Abbey, pe 9 martie.Prințul Harry va merge singur la Silverstone Experience pentru a-l întâlni pe Lewis Hamilton pe 6 martie, iar Meghan va participa la mai multe evenimente dedicate Zilei Internaționale a Femeilor pe 8 martie.

Archie, fiul celor doi, nu îi va însoți însă la aceste evenimente, el fiind în continuare în Canada.

Citește și:
Prințul Harry și Meghan Markle au un plan de rezervă, în caz că separarea de familia regală nu le este benefică

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people