Când își vor începe în mod oficial Meghan Markle și Prințul Harry noua viață

Meghan Markle și Prințul Harry vor începe în mod oficial o nouă viață departe de presiunea familiei regale mai curând decât ne-am fi așteptat.

Când își vor începe în mod oficial Meghan Markle și Prințul Harry noua viață

Potrivit unei declarații emise de biroul de presă de la Palatul Buckingham, Meghan Markle și Prințul Harry își vor începe în mod oficial noua viață, fără titluri regale, pe 31 martie.

Acest anunț a fost făcut după ce Palatul Buckingham a decis să analizeze decizia Ducelui și Ducesei de Sussex de a folosi termenii „Sussex Royal” chiar și după ce vor renunța la titlurile regale. Se pare că membrii familiei regale încă discută despre această situație, urmând ca o decizie să fie anunțată în scurt timp.

„Ținând cont de faptul că Ducele și Ducesa de Sussex au renunțat la rolul de membri seniori ai Familiei Regale Britanice și acum lucrează pentru a avea independență financiară, folosirea cuvântului Royal, în acest context, trebuie reanalizată”, a declarat o sursă apropiată familiei regale. „În acest moment se poartă multe discuții”.

Meghan Markle și Prințul Harry au luat prin surprindere întreaga lume atunci când au decis la începutul lunii ianuarie să renunțe la statutul de membri seniori familiei regale. Ducele de Sussex a explicat că a luat această decizie pentru a duce o viață mai liniștită, una departe de jurnaliștii care au scris permanent despre viața sa.

În urma anunțului făcut de aceștia, Regina Elisabeta a II-a a hotărât că Meghan Markle și Prințul să nu își vor mai putea folosi titlurile de Înâlțimi Regale, însă acestea nu le vor fi retrase complet. Mama lui Harry, Prințesa Diana, a trecut prin același proces atunci când a divorțat de Prințul Charles, ea pierzându-și atunci statul de Înâlțimea Sa Regală.

Totodată, în urma discuțiilor avute cu Prințul Harry, Prințul Charles și Prințul William, Regina a decis că cei doi nu vor mai beneficia de sprijin financiar public, urmând totodată să înapoieze banii folosiți pentru renovarea Frogmore Cottage.

Ducele și Ducesa de Sussex au cerut acest lucru chiar din anunțul inițial, cei doi urmând să își petreacă cea mai mare parte a timpului în Canada, însă vor păstra și o locuință în Anglia, în apropierea Castelului Windsor.

Această separare oficială i-a dezamăgit pe membrii familiei regale, Regina spunând că și-ar fi dorit ca Meghan și Harry să continue să lucreze pentru familia regală.

În ciuda faptului că ei nu vor mai participa la angajamentele publice, Ducele și Ducesa de Sussex își vor continua munca, dorind să înființeze propria organizație caritabilă.

Citește și:
Prințul Harry și Meghan Markle renunță la angajații pe care îi aveau la Palatul Buckingham

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people