Bradley Cooper și Irina Shayk, la un pas de despărțire?

Bradley Cooper și Irina Shayk au fost în atenția presei în ultimele luni, toată lumea întrebându-se dacă relația lor se va încheia.

Bradley Cooper și Irina Shayk, la un pas de despărțire?

Bradley Cooper și Irina Shayk au fost în atenția presei în ultimele luni, existând numeroase zvonuri despre o posibilă despărțire. Mai mult, potrivit acestor zvonuri, Lady Gaga ar fi fost cea vinovată de această despărțire, însă artista a explicat foarte bine că nu se întâmplă nimic între ea și Bradley Cooper.

În perioada celor mai importante decernări de premii de la Hollywood, cei doi au părut un cuplu unit în fața camerelor. Au pășit împreună pe covorul roșu la decernarea Premiilor Oscar, însă la Gala MET, Irina Shayk a sosit singură, acest lucru stârnind din nou comentarii.

O sursă a vorbit pentru E!News despre ce se întâmplă în prezent între Bradley Cooper și Irina Shayk.

„Lucrurile sunt puțin mai bune, însă ei se întorc mereu în același punct și se întreabă dacă este bine să fie împreună. Vor să fie împreună pentru fiica lor, însă niciunul dintre ei nu este foarte fericit. Au petrecut mai mult timp despărțiți pentru a vedea dacă le este mai bine așa. Ei au investit mult în relația lor și este foarte greu să se îndepărteze complet. Încearcă diferite moduri pentru a găsi ce este cel mai bine pentru ei. Își iubesc foarte mult fiica și asta nu se va schimba, indiferent ce se întâmplă”, a declarat sursa.

Bradley Cooper și Irina Shayk au avut întotdeauna o relație discretă, evitând mereu să facă comentarii. Primele zvonuri despre relația lor au apărut în aprilie 2015, când au participat împreună la un spectacol pe Broadway. Ulterior, ei au fost fotografiați în ipostaze intime în diferite călătorii, acest lucru confirmând faptul că formează o relație. Cei doi au împreună și o fiică, Lea De Seine Shayk Cooper.

Citește și:
Bradley Cooper vorbește despre legătura specială pe care fiica lui o are cu „A Star is Born'

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people