Beyonce ne demonstrează încă o dată că poate face oricărei situații

Beyonce dovedește din nou cât de bine se descurcă în orice situație, după ce s-a confruntat cu o problemă tehnică în unul din show-urile ei.

Beyonce ne demonstrează încă o dată că poate face oricărei situații

Weekend-ul trecut, Beyonce a cântat alături de soțul ei Jay-Z, în Varșovia, Polonia în cadrul turneului On The Run II. După ce a terminat ultima melodie, Beyonce a rămas blocată pe o platformă de pe scenă în urma unei probleme tehnice.

În filmulețele postate de cei care au mers la concert, Beyonce și membrii echipei sale își dau seama cum să o coboare pe artistă de pe scenă într-un mod sigur. În cele din urmă, echipa îi aduce o scară, pe care Beyonce o folosește pentru a coborî. Și ea face toate aceste lucruri într-un body negru strâns pe corp și o pereche de cizme lungi până la genunchi. Beyonce poate fi caracterizată doar printr-un sigur cuvânt iar acela este: QUEEN!

Beyonce și Jay Z cântă duetul lor cu mashup-ul hit-urilor Young Forever/ Perfect ca ultima melodie, mulțumesc publicului și încep mulțumirile. Dar se pare că Beyonce nu are unde să meargă, aceasta rămâne blocată iar membrii echipei ei se grăbesc să o ajute.

Bey nu a ratat o oportunitate pentru a se distra și a face și publicul să se simtă bine. În timp ce echipa ei încerca să salveze, star-ul a dansat, le-a trimis pupici fanilor și le-a făcut din mână.

Fanii artistei au încurajat-o pe Bey în timp ce ea se uita ezitant la scară, țipând: „Poți să o faci!'
Beyonce a reușit să coboare în siguranță și le-a făcut din mână fanilor, în timp ce mergea în backstage.

https://twitter.com/keiryoncecruz/status/1013585211282546688

Acesta este doar unul din momentele uimitoare surprinse de mulțime din turneul OTR II. Norocoșii care au avut șansa să meargă la concert au postat poze și filmulețe cu Beyonce și Jay-Z în costumațiile lor epice, filmuțe din viața privată a cuplului când și-au reînoit jurămintele și primele imagini pe care le-am putut vedea cu gemenii Rumi și Sir. Acesta chiar este un turneu spectaculos!

Citește și:
Beyonce & Jay Z: adulter, triumf și artă clasică

Text: Victoria Lupascu
Foto: Instagram (@beyonce)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people