Beyonce, acuzată de magie neagră și vrăjitorie

Beyonce este acuzată de magie neagra și vrăjitorie de către o fostă componentă a trupei sale.

Beyonce, acuzată de magie neagră și vrăjitorie

De-a lungul timpului, Beyonce s-a tot aflat pe prima pagină a ziarelor de scandal, fie că era vorba de relația cu Jay-Z, de infidelitățiile acestuia sau de despărțirea de trupa Destiny’s Child. Însă, conflictul de acum,  în care este acuzată de omorârea unei pisici, cu siguranță este o premieră chiar și pentru ea.

Kimberly Thompson a făcut parte din trupa lui Beyonce, cântând la tobe  timp de 7 ani pentru faimoasa artistă. Acum însă, Kimberly o acuză pe Beyonce că ar fi practicat magie asupra ei și că prin vrăjile făcute a reușit să îi controleze veniturile.

Fosta angajată a lui Beyonce a depus o plângere împotriva acesteia, unde pe lângă faptul că cere un ordin de restricție, o și acuză de o întreagă campanie de hărțuire desfășurată împotriva ei precum vrăjitorie, magie neagră și vrăji menite să o hărțuiască sexual. Însă, cireașa de pe tort de-abia acum vine. Declarația lui Kimberly se încheie cu următoarea acuză Beyonce mi-a omorât pisica'.

Thompson e convinsă că Beyonce îi înregistrează telefoanele și că îi controlează veniturile și își dorește cu orice preț să i se facă dreptate.

Beyonce încă nu a făcut niciun fel de comentariu la acuzele aduse, și ne îndoim că o va face, cel mult probabil se va amuza pe seama lor, așa cum am făcut-o și noi.

Citește și:
Fundația Make It Right, înființată de Brad Pitt, a fost dată în judecată

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people