Barbra Streisand și-a clonat animalul de companie de două ori

Să renunți la animalul de companie este dificil pentru orice persoană, însă unele vedete au ales un mod mai puțin obișnuit de a trece peste o astfel de pierdere.

Barbra Streisand și-a clonat animalul de companie de două ori

Barbra Streisand a vorbit într-un interviu pentru Variety despre clonarea câinelui ei, Samantha, un Coton du Tulear în vârstă de 14 ani. Patrupedul a murit în 2017, însă înainte ca acest lucru să se întâmple, vedeta s-a asigurat că îl poate clona.

 

Missing my girl Samantha. Look at those eyes… the depth in them. Her Mom xo.

A post shared by Barbra Streisand (@barbrastreisand) on


Time to relax with Jim and Sammie on vacation.

A post shared by Barbra Streisand (@barbrastreisand) on

Vedeta a explicat că a luat celule și a reușit să cloneze câinele de două ori. Astfel, ea are acum doi câini cu aceleași caracteristici genetice precum Samantha, Miss Violet și Miss Scarlett. Barbra mai are încă un câine, un văr îndepărtat al Samanthei.

Happy New Year from my three girls… Pink, Blue & Violet.

A post shared by Barbra Streisand (@barbrastreisand) on

„Ei au personalități diferite. Aștept să crească să văd dacă au ochii și seriozitatea ei”, a declarat Barbra Streisand pentru Variety.

Barbra nu este singura vedetă care a ales să își cloneze animalul de companie. Potrivit Page Six, Barry Diller și Diane von Furstenberg și-au clonat câinele, Shannon, un terrier Jack Russell.

Desigur, probabil ți se pare un lucru ciudat să faci asta, însă află că întregul proces este și costisitor, aproape 100.000 de dolari.

Our new basket of adorables

A post shared by Barbra Streisand (@barbrastreisand) on

În urma declarațiilor Barbrei Streisand cei de la PETA au dat o declarație pentru Page Six, explicând că oricine înțelege că este o dificil să îți pierzi animalul de companie, însă chiar dacă acesta este clonat, nu va avea aceeași personalitate. În plus, președintele PETA, Ingrid Newkirk a a declarat că există milioane de animale minunate care pot fi adoptate, iar procesul de clonare poate eșua, ceea ce înseamnă că alte animale vor fi chinuite.

Citește și:
Premiile Oscar: Cele mai mari socuri din toate timpurile

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people