Ava Phillippe, mesaj emoționant pentru mama sa, Reese Witherspoon

Reese Witherspoon este o mamă perfectă, iar fiica sa, Ava Phillippe confirmă acest lucru prin intermediul unui mesaj emoționant.

Ava Phillippe, mesaj emoționant pentru mama sa, Reese Witherspoon

Ava Phillippe a postat ieri un mesaj dedicat mamei ei, Reese Witherspoon, fără a avea însă un motiv anume, arătând încă o dată cât de puternică este relația lor.

Aceasta este femeia minunată care m-a învățat totul despre grațiozitate, iubire, ambiție și muncă. Ea mă inspiră în fiecare zi să trăiesc cu recunoștință pentru viața pe care o am și compasiune pentru ceilalți. Mă gândesc puțin mai mult la ea astăzi, asta este totul”, a scris tânăra în descrierea imaginii cu Reese.

Actrița a remarcat imaginea postarea făcută de fiica sa și a lăsat un comentariu, „Cum de sunt așa norocoasă să am o asemenea fiică?”

Nu este prima dată când cele două își fac complimente pe Instagram. Acestea transmit mereu mesaje emoționante cu ocazia aniversărilor, iar Ava participă des la premiere și evenimente alături de mama sa.

„Cred că eu și Ava ne asemănăm prin părerile puternice și empatie. Încă din momentul în care a putut vorbi, Ava a avut propriile idei și iubesc să o văd cum se exprimă singură”, a declarat în trecut Reese.

Învață și tu una dintre aceste poezii despre mama!

Citește și:
Cadoul emotionant facut de Reese Witherspoon fiicei sale, la implinirea a 18 ani

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din people