Audrey Hepburn, motiv de disputa intre cei doi fii ai sai

Obiectele de valoare care au apartinut actritei Audrey Hepburn au devenit motiv de disputa intre cei doi fii ai sai, Sean Ferrer si Luca Dotti.

Audrey Hepburn, motiv de disputa intre cei doi fii ai sai

Potrivit avocatului care reprezinta Audrey Hepburn Childrens Fund, E. Young, obiectele de valoare care au apartinut lui Audrey Hepburn sunt motiv de disputa intre cei doi fii ai sai.

Se pare ca aceste neintelegeri exista de mult timp, insa luna trecuta a fost intentat un proces impotriva lui Sean Ferrer, fiul lui Audrey Hepburn din prima casatorie. Acesta s-a impotrivit eforturilor facute de fundatie pentru a expune obiectele de valoare care au apartinut actritei pentru a strange fonduri pentru spitalele de copii din Los Angeles si New Orleans.

Cel care se afla la conducerea acestei fundatii este Luca Dotti, fiul din a doua casatorie. Procesul este necesar, deoarece Ferrer nu si-a dat acordul pentru ca aceste obiecte sa fie expuse. Aparent, disputa dintre cei doi frati este mai veche din cauza aceluiasi motiv.

In 2008 Ferrer a inceput sa fie afectat de criza economica si, in 2013 a incercat, fara succes, sa impiedice fundatia, creata de el si fratele sau in 1993, sa organizeze o alta expozitie.

Citeste si:
TOP 10 Cele mai bune filme cu Audrey Hepburn

Atat Sean Ferrer, cat si Luca Dotti au drepturi in ceea ce priveste aceasta fundatie, insa pana acum Ferrer s-a comportat ca si cum doar el poate decide ce se intampla cu aceste obiecte, potrivit avocatului Audrey Hepburn Childrens Fund.

Pana acum Ferrer nu a raspuns cererii de judecata si nici nu a oferit alte declaratii.

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people