Ashley Benson, Hanna din Pretty Little Liars, declara ca posterele pentru serial au fost prea mult modificate in Photoshop

Ashley Benson a declarat ca, la un moment dat, nici macar ea nu se recunostea intr-una dintre imagini.

Ashley Benson, actrita recunoscuta pentru activitatea sa de promotoare a unei imagini de sine pozitive, a jucat in celebrul serial Pretty Little Liars intr-unul din cele cinci roluri principale, cel al lui Hanna Marin.

Acum, la ceva timp dupa ce serialul a luat sfarsit, Ashley a vorbit, intr-un interviu pentru publicatia StyleCaster, despre cum posterele pentru serial au fost prea mult modificate in Photoshop si despre felul in care a facut-o acest lucru sa se simta.

„In acest poster din sezonul intai nimeni nu arata ca el insusi.”, a povestit Ashley.

Pentru ca Ashley Benson s-a confruntat, la inceputul carierei sale ca actrita, cu cateva episoade de body shaming – inclusiv sa i se spuna ca este „prea grasa” pentru un anume rol, actrita a inceput, de atunci, sa fie o sustinatoare infocata a conceptului de body positivity.

Ashley si-a amintit ca a fost foarte surprinsa, aproape socata, sa deschida Instagramul intr-o zi si sa vada o versiune mai slaba, cu un bust mai generos, a ei care, de fapt, nu semana deloc cu imaginea sa reala. Benson a declarat ca si colegele ei fusesera supuse aceluiasi tratament.

„Wow, aceea este o persoana complet diferita”, isi aminteste ea ca a gandit pe moment.

Citeste si:
Pretty Little Liars, unul dintre cele mai stylish seriale

Foto: Hepta, PR

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people