Asemănările și deosebirile dintre ceremoniile de botez ale Prințului George, Prințesei Charlotte și Prințului Louis

Prințul Louis, cel de-al treilea copil al Prințului William și al lui Kate Middleton a fost botezat luni, în Londra.

Asemănările și deosebirile dintre ceremoniile de botez ale Prințului George, Prințesei Charlotte și Prințului Louis

Ducele și Ducesa de Cambridge au sosit la Capela Regală din palatul St. James împreună cu micul Louis, Prințul George și Prințesa Charlotte. La ceremonie au fost prezenți și Prințul Harry, Meghan Markle și Pippa Middleton. În urmă cu patru luni, Meghan a fost botezată în aceeași capelă, înainte de nunta sa cu Prințul Harry.

Fratele și sora Prințului Louis au fost botezați în 2013, respectiv 2015. Iată care au fost diferențele și asemănările ceremoniilor de botez ale celor trei copii ai lui William și Kate:

Ținuta: Prințul Louis a fost îmbrăcat într-o replică a robei regale specifică botezului, creată de Angela Kelly, asistenta personală și creatoare
rochiilor purtate de Regina Elisabeta II. Roba este aceeași pe care au purtat-o George și Charlotte în cadrul ceremoniei lor. Primul care a purtat replica a fost strănepotul Reginei, James, Viscount Severn, în urmă cu zece ani.

Lista invitaților: Cu toate că Regina a fost prezentă la botezul Prințului George și la cel al Prințesei Charlotte, a lipsit de la ceremonia de botez a Prințului Louis. Prințul Philip a fost absent, de asemenea, iar potrivit Press Association, absența cuplului nu se datorează stării de sănătate a celor doi. Acesta a fost primul botez al unuia dintre copiii lui William și ai lui Kate la care a luat parte și Meghan Markle.

Data și locația: Atât botezul Prințului Louis, cât și cel al Prințului George s-au desfășurat în același loc, Capela Regală din palatul St. James din Londra. Ceremonia Prințesei Charlotte s-a ținut la Biserica St. Mary Magdalene, o capelă din secolul al XVI-lea, în Sandringham, Norfolk. În această locație a fost botezată și Prințesa Diana, în anul 1961.

Data botezului diferă între cei trei copii, astfel: Prințul Louis a fost botezat luni, 9 iulie 2018, Prințesa Charlotte pe data de 5 iulie 2015, într-o duminică, iar ceremonia Prințului George s-a ținut miercuri, 23 octombrie 2013.

Nașii de botez: Luni a fost anunțat faptul că Prințul Louis are șase nași de botez, și anume, Nicholas van Cutsem, Harry Aubrey-Fletcher, Robert Carter, Laura Meade, Lucy Middleton și Guy Pelly. În anul 2013 s-au făcut publice numele celor șapte nași ai Prințului George: Oliver Baker, Emilia Jardine-Paterson, Earl „Hugh” Grosvenor, Jamie Lowther-Pinkerton, Julia Samuel, Zara Tindall, William van Cutsem. Iar Prințesa Charlotte are cinci nași: Hon. Laura Fellowes, Adam Middleton, James Meade, Sophie Carter și Thomas van Straubenzee.

Citește și:
Lucruri mai puțin obișnuite pe care nu le știai despre botezurile regale

Text: Denisa Coman
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people