Artista Ellie Goulding s-a logodit

Artista Ellie Goulding s-a logodit cu Caspar Jopling, iar mesajul postat de acesta este emoționant!

Artista Ellie Goulding s-a logodit

Ellie Goulding s-a logodit cu Caspar Jopling, iar modul în care cei doi au ales să facă public acest lucru te va surprinde. Artista și logodnicul ei au ales să publice un anunț în ziar prin care să anunțe fericitul eveniment, o metodă tradițională aleasă și de alte vedete precum Kit Harington și Rose Leslie sau Benedict Cumberbatch și Sophie Hunter.

Ellie Goulding și Caspar Jopling au publicat anunțul în ziarul The Times: „Este anunțată logodna lui Caspar, fiul lui Hon Nicholas Jopling de Yorkshire și a lui Jayne Warde-Aldam de Yorkshire, cu Elena, fiica lui Arthur Goulding de Hertfordshire și a lui Tracey Sumner de West Midlands”. Și da, numele real al lui Ellie este Elena!

https://www.instagram.com/p/BmLHLZpAVfQ/?tagged=casparjopling

Caspar a ales să anunțe logodna și pe Instagram, iar mesajul transmis iubitei sale te va emoționa. „Îmi voi petrece restul vieții alături de această persoană cu adevărat extraordinară, frumoasă. Nimeni altcineva nu m-a făcut să mă simt vreodată mai plin de viață, de fericire sau de dragoste. Speranță, pasiune, încredere și mai multă dragoste. Nu a existat vreodată o persoană care să mă completeze mai bine și nu va exista o altă persoană alături de care m-aș putea simți la fel de complet. Abia aștept să explorăm lumea împreună, sa râdem la glume stupide, să vorbim până la primele ore ale dimineții despre artă, muzică, întreaga lume și viitor. Te iubesc Elena.”

Ellie Goulding și Caspar Jopling au o relație aproape un an și jumătate.

Citește și:
Priyanka Chopra și Nick Jonas s-au logodit și se vor căsători

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people