Priyanka Chopra și Nick Jonas s-au logodit și se vor căsători

Priyanka Chopra și Nick Jonas s-au logodit după numai două luni de relație și se vor căsători în curând.

Priyanka Chopra și Nick Jonas s-au logodit și se vor căsători

Actrița Priyanka Chopra și Nick Jonas, unul dintre cele mai HOT cupluri ale momentului, s-au logodit în urmă cu o săptămână. Conform People, cererea în căsătorie a avut loc în Londra, chiar în ziua în care actrița a împlinit 36 de ani.

Potrivit sursei citate de People, Nick Jonas a ales inelul de logodnă dintr-un magazin Tiffany din New York.

Deși vestea că Priyanka Chopra și Nick Jonas s-au logodit nu a fost confirmată de reprezentanții celor doi, surse apropiate cuplului susțin că „Ei sunt foarte, foarte fericiți. Prietenii și familia lui nu l-au văzut niciodată așa și sunt cu adevărat încântați pentru el. Nick este foarte serios în ceea ce privește relația cu Priyanka”.

În urmă cu câteva zile, regizorul filmului indian Bharat, din distribuția căruia făcea parte Priyanka, a anunțat că a aceasta a renunțat la proiect, printr-un tweet care făcea aluzie la relația dintre actrița și cântăreț, precizând că îi dorește acesteia „o viață plină de iubire și fericire”.

Priyanka Chopra și Nick Jonas au confirmat că formează un cuplu în urmă cu o lună prin intermediul unor postări pe Instagram. Semne că relaţia celor doi devine din ce în ce mai serioasă au apărut după ce Priyanka Chopra și Nick Jonas au calătorit la Mumbai pentru ca Nick, în vârstă de 25 de ani, să o cunoască pe mama actriței.

Zvonul potrivit căruia cei doi ar forma un cuplu a pornit acum un an, când Nick Jonas și Priyanka Chopra au mers împreună pe covorul roșu în cadrul Met Gala, însă au explicat că ar fi făcut asta deoarece au fost îmbrăcați de către același designer. La balul Met Gala de anul acesta, cei doi au mers separat.

Citește și:
Josh Duhamel și Eiza Gonzalez s-au despărțit după numai 5 luni de relație

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people