Ariana Grande, decizie radicala dupa explozia din Manchester

Ariana Grande a luat o decizie importanta dupa explozia din Manchester, iar exemplul sau a fost urmat si de organizatorii altor evenimente.

Ariana Grande, decizie radicala dupa explozia din Manchester

Ariana Grande si-a amanat oficial mai multe date ale turneului „Dangerous Woman' in urma tragicului eveniment de la Manchester. Cantareata de 23 ani si echipa ei au anuntat ca a amanat toate concertele programate, reluandu-si activitatea dupa 5 iunie.

„Din cauza intamplarilor tragice din Manchester, turneul ‘Dangerous Woman al cantaretei Ariana Grande a fost suspendat pana cand putem evalua mai departe situatia si ne putem plati respectele cuvinte pentru cei pierduti. Concertele din Londra din saptamana aceasta au fost amanate, de asemenea, ca fel ca toate celelalte show-uri, pana pe 5 iunie, cand va fi in Elvetia', confirma o sursa.

„Cerem acum ca noi toti sa continuam sa sprijinim orasul Manchester si pe toate acele familii afectate de lasitatea si lipsa de sens al actului de violenta. Drumul nostru in viata a fost inca o data amenintat, dar vom trece si peste asta impreuna. Multumesc.' spune aceeasi sursa.

Cantareata americana si-a exprimat, de asemenea, regretul pentru cele intamplate la finalul concertului ei in Manchester, mai ales pentru moartea celor 19 persoane, informeaza informează BBC News, Daily Mail și DPA: „Distrusa. Din adancul inimii mele, imi pare atat de rau. Nu am cuvinte”, a scris pe Twitter artista de 23 de ani, care a scăpat nevatamata din atacul soldat cu 19 morti si 50 de raniti.

Turneul „Dangerous Woman' nu este, totusi, singurul eveniment amanat in urma atentatului din Manchester. Premiera filmului „Wonder Woman' a fost, de asemenea, suspendata: „Gandurile noastre sunt cu cei afectati de recenta tragedie din UK', spune Warner Bros.

Citeste si:
Reactiile vedetelor dupa explozia de la Manchester

Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright sunt printre vedetele filmului, care va fi difuzat in cinematografe pe 2 iunie.

Un reprezentat al studioului declara pentru JJ: „Avand in vedere ceea ce s-a intamplat, nu vom putea continua cu planurile noastre pentru Wonder Woman si nu putem celebra prin Londra'.

Text: Teona Tomoioga
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people