Apariția lui Cardi B de la Paris Fashion Week a fost cu adevărat inedită

Cardi B este o artistă care știe cum să își surprindă fanii, iar de această dată, la Paris Fashion Week, nu s-a lăsat mai prejos.

Apariția lui Cardi B de la Paris Fashion Week a fost cu adevărat inedită

Cardi B a avut o ținută cu totul și cu totul inedită la Paris Fashion Week. Ca de fiecare dată, ea a reușit să își surprindă fanii.

Cu ocazia Paris Fashion Week, Cardi B a ales să poarte o ținută înflorată, din cap până în picioare, creată de designerul Richard Quinn. Însă, nu este o ținută înflorată banală, ci o un întreg ansamblu care îi acoperă atât fața, cât și mâinile și picioarele.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

PARIS FASHION WEEK, IM HERE ! Designer: @richardquinn .

O postare distribuită de Iamcardib (@iamcardib) pe

„Am auzit că mi-ați simțit lipsa la New York Fashion Week. Sunt aici să mă vedeți în toată splendoarea”, a zis Cardi B într-un clip postat pe Instagram.

În videoclipul postat de Cardi B pe Instagram, ea se plimbă lângă Turnul Eiffel, în timp ce persoanele care se aflau acolo o admirau și imortalizau acest moment într-adevăr surprinzător.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cardi B Official Fanpage 👑 (@cardibbb_official) pe

De asemenea, ea a avut și pe Twitter o postare extrem de interesantă, lăsând să se înțeleagă faptul că este o persoană asumată și că nu are nevoie de validarea celor din jur: „Cum să înțeleagă asta când ei nici măcar nu mă înțeleg pe mine,” a scris Cardi B pe Twitter.

Cardi B a fost surprinsă în primul rând la prezentarea noii colecții de primăvară Thom Browne. Cardi B a ales să poarte un sacou gri decoltat, o fustă până la genunchi în aceeași nuanță și botine cu o platformă impresionantă. Lângă ea a stat chiar Anna Wintour, care, în urmă cu câteva luni, și-a exprimat public opinia despre stilul vestimentar al lui Cardi B „Am fost complet impresionată de superba rochie pe care Cardi B a purtat-o anul acesta la Gala Met. A arătat incredibil.'

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cardi B Official Fanpage 👑 (@cardibbb_official) pe

Citește și:
Cardi B a dezvăluit că a fost agresată sexual în timpul unei ședințe foto

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people