Anunțul care a surprins pe toată lumea! Ce decizie a luat Adela Popescu cu privire la emisiunea „Vorbește Lumea”

Emisiunea "Vorbește Lumea" revine în grila de toamnă de la PRO TV și a pregătit multe surprize fanilor.

Anunțul care a surprins pe toată lumea! Ce decizie a luat Adela Popescu cu privire la emisiunea „Vorbește Lumea”

Emisiunea „Vorbește Lumea” revine în grila de toamnă de la PRO TV și a pregătit multe surprize fanilor. Prima ediție din această toamnă va fi difuzată luni, 30 august, și, conform anunțului făcut pe rețelele de socializare, alături de Cove se va afla.. Adela Popescu.

Iată că, la nici două luni de când a devenit mamă pentru a treia oară, Adela Popescu revine pe micile ecrane ca moderatoare a emisiunii „Vorbește Lumea”.

Și Radu Vâlcan a anunțat pe pagina lui de Facebook că Adela Popescu se întoarce la PRO TV. „Adela Popescu, de luni, 30 august, iar o să-ți pregătesc sandwich-ul ăla de dimineață?”, a scris soțul vedetei.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a treia oară în urmă cu aproape o lună. Vedeta TV a născut pe 11 iulie 2021 un băiețel, pe care îl cheamă Adrian. Cei doi îi mai au împreună pe Alexandru și Andrei.

Adela Popescu a început pregătirile pentru botezul celui de-al treilea fiu al ei, Adrian, și a împărtășit câteva detalii cu fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare.

„Ne pregătim de botez. Știm locația, știm florile, știm ziua, știm biserica. Nu știm ținutele, nu știm orele. (…) După ce punem la punct chiar toate detaliile vor afla și invitații că sunt invitați. Vreau să facem o invitație oficială … o vom trimite pe WhatsApp și vom și suna că nu suntem așa de mulți”, a precizat Adela Popescu pe contul ei de Instagram.

La începutul lunii ianuarie, Adela Popescu a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară și că se va retrage din emisiunea pe care o prezenta alături de Cove, având în vedere situația pandemiei, iar locul ei a fost preluat de către cântăreața Lora.

Lora s-a alăturat echipei pentru prima dată în postura de prezentatoare a unui matinal la finalul lui 2018, atunci când Adela Popescu era însărcinată cu al doilea copil, iar revenirea ei în echipa emisiunii de la PRO TV a fost întâmpinată cu mult entuziasm de către fanii show-ului.

Anunțul că Lora pleacă din emisiunea „Vorbește Lumea” de la PRO TV a fost confirmat de către artistă, după ce timp de cinci luni, ea și prezentatorul Gabriel Coveșeanu, cunoscut drept Cove, au format o echipă. Lora se desparte de emisiune pentru a aloca mai mult timp proiectelor personale. Cove i-a primit ulterior alături de el pe Viviana, Theo Rose, Coțofană și Veverița. Acestora li s-au alăturat Sore, Jorge, Cosmina Păsărin și Lili Sandu timp de câte o săptămână.

Citește și:
Anca Serea, dezvăluiri sincere despre viața de mamă a șase copii: „Foarte multă iubire'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people