Antonia și-a schimbat look-ul și arată fabulos

A început anul 2018 lansând un nou single, "Adio" featuring Connect-R, care se bucură deja de mare succes, iar acum ne surprinde din nou: Antonia și-a schimbat look-ul.

Antonia și-a schimbat look-ul și arată fabulos

Cine credea că familia Kardashian nu mai reprezintă o sursă de inspirație pentru fanii din întreaga lume, se înșală amarnic. Până și vedetele noastre se inspiră de la celebrele staruri reality, iar cea mai recentă dovadă o reprezintă faptul că Antonia și-a schimbat look-ul având-o pe Kim Kardashian drept model.

Antonia și-a surprins fanii de pe Instagram atunci când a postat o imagine cu ea… blondă! Iar reacțiile celor care o urmăresc pe rețelele de socializare nu s-au lăsat mult așteptate. Cele mai multe comentarii au fost pozitive, fanii cântăreței lăudând modul în care Antonia și-a schimbat look-ul, unii care declarând că vedeta arată mult mai tânără acum, cu părul blond, și că noul look i se potrivește perfect.

Here you go! For the Blonde squad 🙂 #kimkinspired

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on

Nu știm încă dacă artista a făcut cu adevărat această schimbare sau dacă nu este vorba doar de o perucă pe care Antonia o poartă pentru filmările unui nou videoclip. Indiferent care este realitatea, nouă ne place schimbarea și trebuie să recunoaște că Antonia arată superb!

Citește și:
Cum arată fosta soție a solistului trupei Carlas Dreams. Cei doi au divorțat în secret

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people