Antonia și-a făcut un tatuaj inedit cu chipul lui Alex Velea

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri, iar artista și-a surprins fanii după ce și-a tatuat chipul partenerului său.

Antonia și-a făcut un tatuaj inedit cu chipul lui Alex Velea

Antonia a făcut un gest impresionant pentru partenerul ei, Alex Velea, cu care formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din România și alături de care are doi băieți, pe Dominic și Akim.

Antonia și-a tatuat chipul lui Alex Velea pe spate. Cel care a făcut publică fotografia cu noul tatuaj al Antoniei a fost chiar Alex Velea. „Diamantul meu”, a scris artistul pe Instagram alături de fotografia în care le arată tatuajul partenerei sale.

Antonia nu este singura care a făcut un astfel de gest pentru că și Alex Velea are un tatuaj cu chipul artistei pe gambă.

În ceea ce privește relația dintre Antonia și Alex Velea, artista a mărturisit într-un interviu din luna martie pentru revista Viva că între ei mai există certuri, dar știu că treacă peste și să nu le afecteze relația de cuplu. „Certurile apar în orice cuplu, dar sunt lucruri minore, peste care trecem ușor și nu le lăsăm să ne afecteze. Mă împacă fi­ind el însuși sau făcând câte o glumiță. Faptul că am trecut prin multe momente grele îm­preună ne face să ne fie greu să stăm certați, mai ales pentru niște treburi mici. Ne-am călit!”, a declarat Antonia pentru Viva.

„Ne facem de fiecare dată timp pentru noi doi, pentru că așa se păstrează relațiile, cu timp petrecut îm­preună, relaxare”, a adăugat artista pentru sursa menționată.

Antonia și Alex Velea sunt împreună de aproximativ 8 ani. Ei au împreună doi băieți, Dominic, în vârstă de 5 ani și Akim, de 3 ani. Artista a fost căsătorită în trecut cu Vincenzo Castellano, alături de care are o fată, Maya, în vârstă de 9 ani.

Citește și:
Emma Stone s-ar fi căsătorit în secret

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people