Anna Wintour s-ar fi despărțit de partenerul ei, cu care avea o relație de 20 de ani

Anna Wintour s-ar fi despărțit de partenerul său, Shelby Bryan, alături de care a avut o relație timp de 20 de ani, raportează presa internațională. Reprezentanții ei au refuzat să comenteze.

Anna Wintour s-ar fi despărțit de partenerul ei, cu care avea o relație de 20 de ani

Anna Wintour s-ar fi despărțit de partenerul său, afaceristul milionar Shelby Bryan, raportează publicația Page Six, după ce aceștia au avut o relație timp de 20 de ani.

Aceeași publicație, dar și altele, au mai raportat în trecut că faimoasa editoare a revistei Vogue USA și directoare artistică Conde Nast Anna Wintour s-ar fi despărțit de Bryan. Cei doi nu au mai fost văzuți împreună de multă vreme, fapt care a alimentat zvonurile privind o separare iminentă.

Citând surse anonime din apropierea cuplului, Page Six afirmă că nu este clar încă motivul pentru care Anna Wintour s-ar fi despărțit de Bryan, însă zvonurile, citate de aceeași publicație, susțin că acesta s-ar fi împăcat cu fosta sa soție, Katherine Bryan, al cărei soț, bancherul Damon Mezzacappa, a decedat în 2015. Tot pe surse publicația ar fi aflat, însă, că aceasta nu s-ar fi împăcat cu Bryan, care a renunțat la mariaj în 1999, atunci când a început o relație cu Anna Wintour. „Katherine și Shelby au copii împreună și sunt prieteni, asta e tot.”

Între timp, presa tabloidă a mai speculat în legătură cu statul relației celei mai celebre editoare de revistă din lume, după ce aceasta a fost văzută în Londra și New York alături de actorul britanic Bill Nighy, la începutul acestui an, la cină sau la teatru, cu toate că se știe că cei doi sunt prieteni de foarte mult timp.

Iar faptul că Shelby Bryan s-a mutat înapoi în Texasul natal nu a făcut altceva decât să alimenteze confuzia.

Un zvon că Anna Wintour s-ar fi despărțit de iubitul ei a mai circulat în 2013, dar nu s-a dovedit întemeiat. La vremea aceea, au fost raportate tensiuni în relație după ce s-a aflat că Shelby Bryan datora fiscului peste 1 milion de dolari în taxe.

Wintour a mai avut o relație de lungă durată cu fostul său soț, David Shaffer, cu care a avut doi copii, Bee și Charles.

Citește și:
Delia, mesaj dur pentru persoanele care se ocupă de imaginea artiștilor

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people