Angelina Jolie și-a sărbătorit ziua de naștere alături de copii ei, la un parc de distracții din Londra

În prezent actrița se află în Londra pentru filmările celui de-al doilea film Maleficient.

Angelina Jolie și-a sărbătorit ziua de naștere alături de copii ei, la un parc de distracții din Londra

Dacă vrei să eviți parcurile de distracție cu orice preț, mai ales în perioada aceasta a anului și nu iți place să fii în preajma micuților entuziaști, atunci, din nefericire nu ai avut ocazia să o vezi pe Angelina Jolie și copii ei bucurându-se de atracțiile unui renumit parc de distracții din Marea Britanie.

Luni actrița a împlinit 43 de ani și și-a sărbătorit ziua de naștere la parcul de distracții Thorpe Park alături de cei 6 copiii –Pax, Knox, Shiloh, Maddox, Vivienne, și Zahara.

Jolie și familia sa au fost văzuți la faimosul parc de distracții care este localizat într-un oraș la ieșire din Londra. Actrița se află în Marea Britanie în prezent pentru filmările continuării îndrăgitului film Maleficient (așa cum ne-a dat de înțeles și co-starul actriței, Elle Fanning, săptamăna trecută)

Actrița și-a făcut curaj și s-a bucurat de toate atracțiile parcului, alături de copii, incluzând giganticul rollercoaster Nemesis Inferno.
După călătoria care îi înspăimântă și pe cei mai curajoși, o sursă a spus revistei People că Jolie a fost văzută râzând copios alături de copii.
„Când m-am dat jos din rollercoaster am văzut-o pe Angelina chiar lângă noi, alături de familie și însoțită de un bodyguard,' a spus o sursă care se afla acolo.

https://twitter.com/sophieschoice97/status/1003619941394894848

„O ținea cu o mână pe fetița ei Zahara și puteai vedea cum râdea copios alături de ea, pe sub ochelarii foarte mari.'
Alte persoane prezente în acel moment în parc au postat pe Twitter despre Jolie si vizita ei.

Ziarul britanic The Daily Mail a scris despre vizita copiilor Jolie-Pitt, spunând că Shiloh și Vivienne au fost văzuți cum ocheau marea de jucării și animăluțe din pluș, în timp ce fratele lor Knox a fost văzut câștigând un imens șarpe strălucitor.

Aparent, Angelina și cei șase copii nu s-au săturat de unul dintre cele mai mari parcuri tematice din Marea Britanie, iar ziua următoare au sărbătorit ziua lui Shiloh, la Legoland, în Windsor.

Săptămâna trecută, colega actriței, Elle Fanning, a postat o poză pe contul ei de Instagram, alături de Jolie, de pe platourile de filmare a noului ei film.

Ar putea fi Londra noua reședință pentru Angelina Jolie?

Citește și:
Angelina Jolie și-a făcut debutul pe Instagram în cel mai trendy mod posibil

Text: Lupascu Victoria
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Vezi şi unde poți vizita Disneyland în Europa și în alte țări din lume!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people