Angelina Jolie și Kylie Jenner se implică prin donații semnificative în lupta împotriva coronavirusului

Actrița Angelina Jolie și Kylie Jenner se alătură și ele în lupta împotriva COVID-19.

Angelina Jolie și Kylie Jenner se implică prin donații semnificative în lupta împotriva coronavirusului

Numeroase celebrități s-au implicat în lupta împotriva coronavirusului. În acest sens, Angelina Jolie a donat 1 milion de dolari organizației No Kid Hungry pentru a-i ajuta pe cei afectați de pandemie.

„Începând cu această săptămână, peste un miliard de copii din întreaga lume nu mai merg la școală din cauză că s-au închis în urma coronavirusului. Mulți copii depind de îngrijirea și hrana pe care o primesc în timpul orelor de școală, aproape 22 milioane de copii din America se bazează pe sprijin alimentar. No Kid Hungry pune la punct soluții pentru a ajuta copiii care au nevoie”, a declarat Angelina Jolie pentru E! News.

Pe lângă Angelina Jolie, și Kylie Jenner a donat 1 milion de dolari. În plus, ea a transmis și un mesaj pentru fanii ei și i-a îndemnat să stea acasă. „Coronavirus este o problemă serioasă. Vă rog, stați în casă, distantați-vă de ceilalți. Dacă locuiți cu părinții, nu îi vizitați deoarece se pot îmbolnăvi. E posibil să aveți virusul și să îi afectați și pe restul.”

Rihanna a donat prin intermediul fundației ei, Clara Lionel Foundation 5 milioane de dolari pentru spitalele din Barbados. Arnold Schwarzenegger a donat și el 1 milion de dolari pentru Frontline Responders Fund, care contribuie la furnizarea de

CONȚINUT VIDEO ELLE

De asemenea, și Blake Lively și Ryan Reynolds au donat 1 milion de dolari pentru lupta împotriva coronavirusului. Cei doi au anunțat pe conturile lor personale de Instagram faptul că banii vor fi direcționați către două bănci de alimente din Statele Unite și Canada. „Covid-19 a avut un impact imens asupra persoanelor în vârstă și a celor cu venituri mici. Eu și Blake donăm 1 milion de dolari pentru a ajuta băncile de alimente din America și Canada. Aveți grijă de trupurile și inimile voastre. Fiți bucuroși. Sunați pe cineva care este izolat și care ar putea avea nevoie de ajutor”, a scris Ryan Reynolds pe Instagram.

Citește și:
Blake Lively și Ryan Reynolds au donat 1 milion de dolari mai multor organizații pe fondul pandemiei de COVID-19

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video