Angelina Jolie și Brad Pitt încearcă să ajungă la o nouă înțelegere pentru a fi singuri cât mai repede

Se pare că Angelina Jolie și Brad Pitt încearcă să ajungă la o nouă înțelegere legală, care le va permite să fie singuri, din punct de vedere legal, chiar dacă divorțul nu s-a finalizat.

Angelina Jolie și Brad Pitt încearcă să ajungă la o nouă înțelegere pentru a fi singuri cât mai repede

Angelina Jolie și Brad Pitt ar putea fi în curând singuri în mod oficial și legal, chiar dacă divorțul lor nu s-a finalizat, potrivit celor de la The Blast.

Potrivit informațiilor primite de publicație, cei doi încearcă să obțină o nouă înțelegere specială, care le permite să fie divorțați în mod legale, chiar dacă nu s-a finalizat procesul de împărțire a bunurilor, iar înțelegerea în privința custodiei nu a fost încă stabilită.

Sursa citată de The Blast a declarat că atât Angelina, cât și Brad, vor „să meargă mai departe cu viețile lor și nu vor să mai fie căsătoriți unul cu celălalt”, această înțelegere fiind un mod prin care amândoi pot merge mai departe din punct de vedere emoțional.

Angelina Jolie este cea care a primit momentan custodia copiilor, actrița bucurându-se în ultimele luni de o mulțime de zile petrecute alături de aceștia. Ea și-a dus copiii la shopping în nenumărate excursii, iar în ultimul timp aceștia o însoțesc și la premiere.

Angelina Jolie a sosit la premiera filmului Dumbo alături de Zahara, Shiloh, Vivienne și Knox, iar o sursă apropiată a declarat pentru HollywoodLife că iubește să își răsfețe copiii: „Ea nu încearcă foarte tare să pară o mamă bună. Ea este o mamă bună. Își iubește copiii și are acces la lucruri precum premiere și să meargă cu ei la diferite activități distractive, așadar de ce să nu se bucure de toate aceste lucruri pe care i le oferă viața.”

Între timp, Brad Pitt nu vede lucrurile la fel de pozitiv, acesta fiind îngrijorat că Angelina le oferă prea multe copiilor. „Brad se teme că Angelina îi răsfață prea mult pe copii. El și-ar dori ca Angie să se oprească din a le cumpăra copiilor lucruri de care nu au nevoie. Este îngrijorat că aceștia ar deveni prea răsfătați și vor avea sentimentul că li se cuvinte totul”, a declarat o sursă pentru HollywoodLife.

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au despărțit în toamna anului 2016, însă nici până în prezent nu a fost finalizat procesul de divorț.

Citește și:
Angelina Jolie și copiii săi au fost în centrul atenției la premiera filmului „Dumbo'

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people