Angelina Jolie și-a făcut debutul pe Instagram în cel mai trendy mod posibil

Ne-am imaginat de multe ori cum va fi debutul pe Instagram al celebrei Angelina Jolie și iată că acum a venit și momentul pe care l-am așteptat.

Angelina Jolie și-a făcut debutul pe Instagram în cel mai trendy mod posibil

Nu te gândi însă că vei avea ocazia de a o urmări pe Instagram, căci Angelina Jolie nu are propriul cont. Știm, ce dezamăgire!

Poți vedea însă prima poza în care Angelina Jolie apare din proprie inițiativă pe contul actriței Elle Fanning. Cele două actrițe filmează în acest moment pelicula „Maleficent 2” și Elle a ținut să le arate fanilor câteva imagini inedite de la filmări.

Ultimate Photobomb #Maleficent2

A post shared by Elle Fanning (@ellefanning) on

Și ce poate fi mai inedit decât o imagine în care apare și Angelina Jolie? Deși cele două sunt îmbrăcate în halate albe, simple, actrițele au reușit să dea o notă uber cool imaginii datorită modelelor trendy de ochelari de soare pe care îi poartă. În timp ce Elle poartă ochelari de soare cu rame gri, Angelina demonstrează a fost fan al seriei „Matrix”. Să fie această imagine semnul că revine la modă acest model de ochelari de soare?

https://www.instagram.com/p/BjXrHskHlSY/

Nu putem ignora nici principalul accesoriu pe care Angelina il poartă: celebrele coarne ale personajului Disney pe care îl interpretează. Să mai amintim și de superbul zâmbet și semnul păcii pe care îl afișează în imagine?

Nu este de mirare faptul că fotografia postată pe Instagram de Elle Fanning a strâns aproape 700.00 de aprecieri din partea fanilor.

Citește și:
Angelina Jolie pilotează și aterizează un avion în deșert. Pentru că poate.

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people