Angelina Jolie pilotează și aterizează un avion în deșert. Pentru că poate.

Pentru Angelina Jolie, nimic nu este imposibil, de aceea este unul dintre modelele noastre!

Angelina Jolie pilotează și aterizează un avion în deșert. Pentru că poate.

Documentarul The Queens Green Planet (Planeta Verde a Reginei) a avut premiera recent, pe postul de televiziune britanic ITV. Documentarul despre ecologie și conservarea naturii, realizat de Sir David Attenborough își propune să atragă atenția asupra pericolului în care se află planeta noastră și să dezvăluie planurile de protejare a mediului concepute în colaborare cu Regina Elisabeta a II-a.

Iar dacă vorbim despre activism și acțiuni umanitare, ne gândim imediat la una dintre actrițele și activistele noastre preferate, Angelina Jolie. Într-adevăr, vedeta, împreună cu cei șase copii ai săi, apare în documentarul despre care tocmai ți-am povestit.

Însă, fiind vorba de Angelina, ea nu apare așa, orișicum. Angelina Jolie a impresionat pe toată lumea atunci când a fost arătată, în film, pilotând un avion pe deasupra deșertului Namibiei.

În timp ce se află la cârma avionului, Angelina Jolie poate fi auzită spunându-i copilotului său: „Este frumos… cred că este unul dintre cele mai frumoase locuri din lume.'

Bineînțeles, fiind vorba despre schimbarea climatica alarmantă prin care trece planeta noastră, Angelina se referă și la extinderea deșertului din cauza încălzirii globale: „Chiar și dacă vorbim despre ultima decadă, schimbarea este atât de observabila și deșertul se extinde… Iubesc deșertul, însă nu ne dorim să se extindă în acest fel', spune actrița.

Se pare că Angelina Jolie a făcut un parteneriat cu guvernul din Namibia pentru a realiza sere în care să crească plantele care vor urmă să înlocuiască copacii uscați din deșert.

Angelina Jolie deține un permis de pilotaj încă din 2004, însă puțină lume știe asta despre ea, așa că a surprins foarte mulți fani cu abilitățile sale de a pilota și de a ateriza un avion, care nu s-au abținut în a posta pe Twitter despre asta.


Angelina Jolie și Regina Elisabeta a II-a s-au întâlnit în 2014 însă, recent, Angelina a dezvăluit care sunt lecțiile inspirate de monarhul britanic pe care le da propriilor săi copii.

Își dorește că strănepoții voștri și strănepoții ei să poată să exploreze natura și alte culturi așa cum trebuie. Crede că este un lucru extrem de important și sunt de acord cu ea', sunt câteva dintre cuvintele pe care Angelina Jolie le-a spus copiilor săi despre Regina Elisabeta a II-a.

Citeste si:
Regina Elisabeta a II-a tocmai a dezvăluit cât de neastâmpărați sunt de fapt Prințul George și Prințesa Charlotte

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people