Angelina Jolie, greu de recunoscut pe platourile de filmare din Hollywood

Angelina Jolie ne surprinde din nou și, de această dată, este vorba de noul ei look.

Angelina Jolie, greu de recunoscut pe platourile de filmare din Hollywood

Angelina Jolie a fost fotografiată pe platourile de filmare ale peliculei „Come Away” purtând o perucă blondă și arătând foarte diferit față de modul în care am avut de atâtea ori ocazia să o vedem atât în filme, cât și la evenimentele red carpet.

Angelina Jolie interpretează unul dintre rolurile principale din filmul fantasy „Come Away”, iar personajul ei, Rose, are părul blond și ondulat, motiv pentru care actrița poartă o perucă. Cum acțiunea filmului are loc la începutul anilor 1900, Jolie poartă și o ținută ce amintește de acele vremuri.


Deși ne-am obișnuit să o vedem în ținute sexy, elegante, cu părul lung, șaten, coafat perfect, trebuie să recunoaștem însă că actrița în vârstă de 43 de ani arată extraordinar, chiar dacă acum este blondă. Și, cine știe, poate acest look îi va plăcea destul de mult încât să o determine să își facă o schimbare radicală de look.

Prezența Angelinei Jolie în distribuția filmului „Come Away” este doar unul dintre motivele pentru abia așteptăm să îl vedem în cinematografe. Pelicula este un prequel al aventurilor din celebrele filme „Alice in Wonderland” și „Peter Pan”. Da, știm că sună ciudat! Mai mult chiar, în această fantezie Alice (Keira Chansa) și Peter Pan (Jordan Nash) sunt frați, iar Rose (Angelina) și Jack (David Oyelowo) interpretează rolul părinților lor.

Citește și:
În ciuda divorțului dureros, Brad Pitt nu regretă căsnicia cu Angelina Jolie

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people