Angelina Jolie este logodită cu un miliardar britanic?

Zvonurile conform cărora Angelina Jolie ar urma să se căsătorească au apărut la începutul acestei săptămâni, însă o sursă apropiată actriței a negat afirmația.

Angelina Jolie este logodită cu un miliardar britanic?

Mai multe zvonuri afirmă că Angelina Jolie ar urma să se căsătorească în viitorul apropiat cu iubitul său de origine britanică, iar nunta ar avea loc în Franța. Publicația Life & Style a preluat povestea pe prima pagină, susținând că recepția va avea loc la Chateau Miraval (locul în care actrița s-a căsătorit cu Brad Pitt în 2014) și că Pitt (care încă este soțul ei) a aflat veștile de la Shiloh, fiica lor.

Deși ne-ar plăcea să credem că Angelina Jolie și-a regăsit fericirea alături de un alt bărbat, o sursă apropiată actriței a negat afirmațiile apărute. „Angelina nu are nicio relație momentan, și este în regulă cu acest lucru. A avut o perioadă de singurătate după despărțirea de Brad, dar a trecut peste datorită dragostei și atenției oferite de copii. Nu este pregătită să iasă la întâlniri sau să se implice într-o relație serioasă până ce nu este finalizat divorțul de Brad. Până atunci, va continua să se concentreze pe copiii ei și ceea ce face. Nu se întâlnește cu niciun actor, niciun miliardar din Europa și, cu siguranță, nu se va mai vedea cu Brad„, le-a spus sursa celor de la HollywoodLife.

Și totuși, chiar dacă veștile au fost infirmate de o persoană apropiată Angelinei, nu putem să nu ne gândim că orice zvon pornește de la un mic sâmbure de adevăr. 

Citește și:
Amal și George Clooney au impresionat la evenimentul organizat de Prințul Charles la Palatul Buckingham

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people