Angelina Jolie dezvăluie lecțiile importante pe care copiii ei le-au învățat de la Regina Elisabeta a II-a

Angelina Jolie vorbește despre relația ei cu Regina Elisabeta a II-a si despre lecțiile importante pe care copiii ei le-au învățat de la aceasta.

Angelina Jolie dezvăluie lecțiile importante pe care copiii ei le-au învățat de la Regina Elisabeta a II-a

Cu toții știm că faimoasa actriță in vârsta de 42 de ani este o activistă convinsă. A adoptat copii din toate colțurile lumii, iar acum le vorbește despre dragostea pentru natură si îi lasă să învețe despre importanța conservării mediului înconjurător chiar de la Regina Elisabeta a II-a. În noul ei documentar „The Queens Green Planet', Angelina vizitează Namibia alături de copiii ei pentru a atrage atenția asupra conservării pădurilor în Africa.

„Să venim aici și să le spunem copiilor ‘Este important să plantăm copaci’ este cel mai semnificativ lucru pe care îi pot învăța. Acest lucru l-au învățat cu siguranță din mesajul Reginei.', a declarat Angelina.

Ea a adăugat despre copiii ei, „Copiii ma întreabă ‘De ce e asta asa de important pentru ea? Când stai noaptea în cort cu copiii tăi iar ei te întreabă De ce îi pasă Reginei despre plantarea copacilor în Africa?'

„Când vine vorba despre ce le zici copiilor ‘Știți, voi nu înțelegeți ce înseamnă să fii Regină și toate acestea‘; Dar încerci să le spui ‘Știți, ea e doar o doamnă drăguță căreia chiar îi pasă de oamenii de pe pământ și de viitor, și ea vrea ca nepoții voștri și ai ei să fie liberi să se bucure de natură și de alte culturi, de importanța altor culturi. Ea consideră că asta contează foarte mult, iar eu sunt de acord cu ea', a declarat Angelina.

Și noi suntem de acord cu Angelina. Planeta are nevoie de oameni cărora sa le pese, iar Angelina este doar un exemplu; Cu toții putem contribui la salvarea naturii.

„The Queens Green Planet' va avea premiera în U.K în data de 16 aprilie.

Citește și:
Aparent, Michelle Obama s-a distrat cu Regina Elisabeta a II-a, pentru că asta fac prietenele foarte apropiate

Text: Sayyad Roxana
Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people