Andreea Marin și-a surprins fanii cu o imagine cu ea de acum 20 de ani

Andreea Marin va rămâne una dintre cele mai puternice personalități din televiziune, iar de această dată ea și-a surprins fanii postând o imagine cu ea de acum 20 de ani.

Andreea Marin și-a surprins fanii cu o imagine cu ea de acum 20 de ani

În mod cert, Andreea Marin s-a bucurat de un real succes în televiziune, devenind o sursă de inspirație pentru foarte multă lume. Ea este una dintre personalitățile de succes din showbiz-ul românesc și datorită determinării și implicării de care dă dovadă, a reușit să schimbe vieți prin intermediul proiectelor pe care le are în desfășurare.

Andreea Marin a postat pe contul său de Instagram o imagine cu ea, de acum 20 de ani, în timp ce prezenta jurnalul de știri de la TVR.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Acum vreo 20 de ani, prezentand stirile la jurnalul serii, la TVR. 😊

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania) pe


În imaginea postată pe Instagram, putem vedea faptul că Andreea Marin este neschimbată. Ea are și în prezent o coafură similară. Cu această ocazie, foarte mulți fani au ținut să-i lase comentarii Andreei, complimentând-o și scoțând în evidență faptul că a rămas la fel de frumoasă: „Superbă”, „Ești neschimbată, ești la fel de frumoasă”, „20 de ani în care ai rămas la fel de frumoasă”, „Îmi amintesc cu nostalgie acele momente, când te urmăream la TVR”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat la imaginea Andreei. În doar o zi de când a postat-o, imaginea a strâns aproximativ 10.000 de aprecieri.

În prezent, Andreea Marin este implicată în foarte multe acțiuni caritabile. De-a lungul anilor, Andreea Marin nu s-a ferit să vorbească în mod public și despre momentele grele prin care a trecut, recunoscând faptul că ea s-a confruntat și cu depresie. Pe lângă asta, ea a recunoscut și că trăiește o nouă poveste de dragoste.

Citește și:
Sore, confesiuni despre presiunea socială, hateri și bullying

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people