Andreea Berecleanu și soțul ei, Constantin Stan, au dublu motiv de fericire. Ce au sărbătorit cei doi: „Parcă a fost ieri”

Andreea Berecleanu a transmis un mesaj emoționant pentru soțul ei, Constantin Stan.

Andreea Berecleanu și soțul ei, Constantin Stan, au dublu motiv de fericire. Ce au sărbătorit cei doi: "Parcă a fost ieri"

Andreea Berecleanu și medicul Constantin Stan au celebrat șapte ani de la cununia religioasă în acest weekend, alegând Praga ca destinație romantică de vacanță. Cei doi s-au lăsat purtați de romantism și au savurat momente minunate în acest oraș de vis. Prezentatoarea de știri de la Prima TV a transmis și un mesaj special în această zi, exprimându-și sentimentele frumoase care îi leagă de atâția ani.

Vedeta TV și partenerul ei, medicul Constantin Stan, au decis să celebreze dragostea lor într-o destinație departe de casă. După ce au petrecut o săptămână în Grecia săptămâna trecută, de această dată au ales Praga ca loc de sărbătoare, iar această decizie s-a dovedit a fi perfectă pentru ei. Andreea Berecleanu și-a ținut urmăritorii online la curent cu activitățile din vacanță, oferindu-le chiar și un sfat în ceea ce privește programul și atracțiile turistice.

„De vineri, prin Praga. Ce vedem? Dar ce nu vedem…! E adevărat, toate biletele și rezervările le-am făcut cu doar câteva ore înainte, online. Și ne-au prins bine, n-am mai stat la cozi lungi. Restul, ca de obicei, am ales spontan. Praga e atât de frumoasă, de curată, de romantică, de încărcată de istorie, arhitectură, artă. E mai frig decât acasă, dar e soare. Aceste excursii de weekend, fie că suntem în străinătate sau în țară, fie că ajungem cu trenul sau cu avionul, ne încarcă cu energie și ne aduc bucuria de a fi împreună non stop. Azi sunt 7 ani de la cununia religioasă, parcă a fost ieri. Să ne fim mereu, sănătoși și fericiți!”

De asemenea, sotul Andreei Berecleanu și-a sărbătorit și ziua de naștere. Cu această ocazie, prezentatoarea de știri i-a făcut o urare specială partenerului ei de viață, în care și-a arătat toată recunoștința pentru dragostea pe care i-a oferit-o ei și familiei lor.

„Te-ai născut din iubire și meriți să fii iubit toată viața. Pentru cum ești tu, cu toate ale tale, ‘ciudățenii’, așa cum te alintăm. Și noi, eu, familia întreagă, prietenii, te iubim. Fii, iubitule, liber să descoperi, să inventezi, să citești, să adori tehnologia, progresul, sala ta de operații, știu cât sunt de importante pentru tine. Și mai știu că mereu ai găsit în sufletul tău un loc cald, bun și iubitor pentru noi. Să-ți fie viața o surpriză frumoasă, să fii sănătos și fericit! La mulți ani! Dr. Constntin Stan”, a fost mesajul Andreei Berecleanu pentru soțul ei. 

La rândul său, medicul Constantin Stan a răspuns declarației de dragoste a Andreei Berecleanu în câteva cuvinte. El a mărturisit că se simte fericit și împăcat, aducându-i un mesaj de recunoștință: „Sunt fericit și liniștit, iubita mea. Îți mulțumesc!”, a spus el într-un mesaj, pe o rețea de socializare.

Săptămâna trecută, Andreea Berecleanu și Constantin Stan au ales să se bucure de frumusețea Greciei, profitând de o escapadă romantică în Santorini. Prezentatoarea de știri și soțul ei consideră că au ales momentul perfect pentru această vacanță în Grecia, care i-a impresionat din nou și le-a oferit multe amintiri prețioase.

„lar am rămas în urmă cu pozele de Insta. Nu știu alții cum sunt, mă refer la cei care adoră insulele grecești, dar noi nu ne-am plictisit nicio secundă în Santorini. Admit că e un loc făcut pentru romantism și cupluri care au ce-și spune, poate și de asta ne place atât de mult. Vorbeam cu prietenii greci despre faptul că am ales cea mai bună perioadă pentru o escapadă. Nu mai sunt puhoaie de turiști, am avut constant soare și peste 20 de grade și am putut ‘respira’ pe străduțe. Și am mai primit un pont. De Paști este extrem de frumos în Santorini, așa cum bănuiam.”, a transmis Andreea Berecleanu pe Instagram.

Citește și:
De ce asociația unde face voluntariat Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, este contestată de experți

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Antena 1
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people